• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: "pobiham v noci po sidlisti v kostymu ptakopyska nebo volim ODS" - to jsou ale ukony s naprosto opacnou spolecenskou nebezpecnosti..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NELLAS: oboje :) nejdriv byl strom a potom mohylový duch. Bombadil je zachránil dvakrát.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: Nebo ze si nekdo plete ulice a podobny extrémy ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ENDER: Sežrat mohylový přízrak :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Priznam se, ze jsem jdu v predtuse ze si prectu neco sokujiciho ve stylu toho co se tu pise v zahlavi "Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!?" Treba: Vojel jsem kamosovu babicku, pobiham v noci po sidlisti v kostymu ptakopyska nebo volim ODS ...

A pak se vzdycky akorat dozvim, ze nekdo nema rad nejakyho obecne nenavideneho zpevaka.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ARGANNAH: A co kdyz je to sam Eru? Nebyla by skoda ho vynechat? :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SAL: No a není to dobře, nepamatovat si Toma Bombadila? Není lépe to tak nechat a nepátrat dál? Co když člověk některé věci vytěsnil z velmi dobrých důvodů?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ENDER: Zachránil je myslím před Mohylovým duchem a pak u něj přespali. Taky to mám už dost mlhavě. Ale možná ten zmatek způsobilo to že ve filmech vůbec nebyl, tam je to jinak.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    SAL: Je to nekdy po opusteni kraje, nekteryho hobita tam chce rozmackat strom...
    SAL
    SAL --- ---
    ENDER: Tak to si musím tu pasáž znovu najít a přečíst, zřejmě jsem ho úplně minula. Díky
    ENDER
    ENDER --- ---
    SAL: Je v panu prstenu a ma pomerne zasadni roli, protože da hobitum zbran, kterou lze zabit nazgula.
    SAL
    SAL --- ---
    Četla jsem celýho Pána prstenů několikrát a přesto nemám tušení, kdo a kde je Tom Bombadil. Vůbec si tu postavu nevybavuju. Možná je jen v Hobitovi? Toho ještě nemám dočtenýho.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Zasloužíme si to jako národ za to, že jsme Irglovou při prvním možné příležitosti kdy vystoupila z letadla nepověsili a neupálili za dohledu několika kněží...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ADAMIRA: Díky že jsi mi tuhle příšernost připomenul, já už to vytěsnil. Reklama na Alzu je proti tomu úplný nic.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STEPNI_VLK: Nejhorší v tomhle smyslu pro mě bylo období největší slávy songu "Falling Slowly" - to byl masakr kterej IMHO v česko-slovenských dějinách nemá obdoby, nonstop, toálně bez přestávky, všude...

Doteď ten song někde slyším a normálně se mi dělá zle, jestli to někdy praskne a zase budeme okupovaný tak stačí aby mě lokální okupační síla dostala do místnosti kde bude hrát tenhle song dokola a během 5 minut řeknu všechno, nej kde jsou parašutisti schovaný, ale i co měli k snídani, jaký maj zrovna trenky a kolik má jejich košilo knoflíků.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS: STEPNI_VLK: tady bývaly dobrý perly

Skládáme texty kapele Kryštof
    https://www.facebook.com/share/1ADwPWuDEA/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STEPNI_VLK: Chceš říct náhodně generovaným textům, že jo? Mě na tom sere, že to nedává smysl a navíc to porušuje všechny větné vazby, pády, všechno. Uáááágrrrr!!!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Já pro změnu nesnáším kapelu Kryštof. Hlavně díky tomu, že nám jejich "hity" pouští dnes a denně v práci ve frekvenci co cca půl hodiny až hodinu maximálně. Myslím, že potkat toho jejich ukňouraného zpěváka, tak ho nejspíš zabiju. A myslím, že nesnáším je vlastně ještě eufemismus. Už se mi z toho občas dělá vyloženě fyzicky blbě, blivno. A to především díky těm dokonale pitomým textům…
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Vyloženě nesnáším kapelu Nightwish. To mi trhá uši i duši.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam