• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: :)))
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    9 dni do termínu …jasný , těšíme se na prcka … zároveň mě to ale nutí nasávat atmosféru z každý společný chvilky , protože je mi jasný , ze na sebe navzájem nebudeme mít tolik času a ani klid .. takže budu asi tak milion let vzpomínat na to , jak jsme snídani mazanec , tvaroháček a kopu jahod … do toho hráli Queeni a Pharao… Falco ležel na bobiku u kamen a čekal na prázdný kelímky … tyhle maličkosti jsou občas neskutečný kouzlo ❤️
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA: What the actual FUCK!!!!!!!!!!!!
    CALIGULA
    CALIGULA --- ---
    Mám rád, když mají ženský namalovaný oči – a vůbec, takový ty mývaly. Level Kubišová v šedesátkách.
    Nejvíc mě nebaví to decentní malování a vybledlý pastelový barvy, level uNila shop – všichni pak vypadaj jak nějaký zbloudilý amišové.
    To, že si teď každá druhá mladá holka, která to fakt nemá zapotřebí, nechá napíchat držku a vypadá jako zkurvená barakuda, mi hlava fakt nebere a když se pak namaluje aby to nebylo vidět, tak je to celý postaveny na hlavu.
    Ale tak – jsem už asi prostě starej, a každá generace mumlá na to, co je zrovna „in“ u mladejch.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Půl roku jsem jezdil do práce tramvají z konečné na konečnou bez sluchátek, protože v práci 12 hodin poslouchám každou směnu nonstop furt ten stejný playlist. Nějak jsem tudíž neměl potřebu dalšího poslechu, byť dle mého výběru. Dnes už jsem to nevydržel a vzal si přehrávač se sluchátky. I za cenu 13 hodin poslechu každou směnu.

Proč? Protože už mám plné zuby dlouhých telefonátů ostatních; černocha, co si na hlasitý odposlech pouští, jak někdo u nich doma žere či co, když už se s ním nevybavuje; ožralých individuí řvoucích na celou tramvaj; čmoudů, co se neumí bavit potichu a křičí na sebe, jako by od sebe byli na dva metry; lidí, co si nahlas pouští různé pičoviny z Tik-toku, Instáče, Fejkbůku či bůhví odkud, v "ideálním" případě jedno a to samé pořád dokola; řvoucích dětí; ukrajinštiny, kterou beztak celý den poslouchám v práci; a desítek dalších otravných kokotin, které si teď - vlastně asi naštěstí - nevybavím. Takže zlatá hudba ve sluchátkách! Navíc ta, kterou si sám vyberu, a ne neměnný výběr hitů a sraček.

Dnes mi v uších znělo album Vertigo od projektu Groove Armada a já měl celou cestu blažený výraz ve tváři, poněvadž jsem konečně kromě hudby neslyšel vůbec, ale vážně vůbec nic dalšího. Díky bohu za sluchátka!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máma mi dala jednu porci bramborového salátu a tu jsem ukryla do lednice za zeleninu, počkala, až manžel nebude doma - právě teď - teď ji jím.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Nejhorší kombinace je, když to člověk sám dělá a zároveň je to jeho největší trigger k totálnímu nasrání. Tomu se říká prokletí 🤦🤣
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    GIRAFFKA: na mou obranu ale dodám, že to po sobě samozřejmě uklidím :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MLIKARNA: je skvela. Mne z toho tika v oku, uz jen jak to ctu:)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    GIRAFFKA: :D tak to bylo to nejmenší, co musí má skvělá žena strpět 😁
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MLIKARNA: dokazal ses s tim ozenit;-)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Neumim nalej čaj, aniz bych ho nerozlil (jo, všechny konvice sou zkurveny),neumimbzamíchat pití aniž bych ho nerozlil, donést vodu/talíř s jídlem, nejdeboze nandat jídlo, aniž bych zasral vše kolem sebe a někdy i sebe...prostě všechno dělám rychle a bez špetky přemýšlení...občas je to k vzteku, občas je to komicky ale hlavně sem s tím zatim nedokázal nic udělat...
    ENDER
    ENDER --- ---
    Koupil jsem si v lidlu bagetu s bramborovym salatem a celou jsem ji sezral! Na chlebickovyho labuznika (buhvi, jestli to delaj) od crocodile to nema, ale stejne jsem si posmaknul.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KURE: předpokládám, fleky od vody
    KURE
    KURE --- ---
    ACIDQA: :D jak?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    AKAMAFERA: tuhle mi ai zachranila stolek fenem a trochou majonezy, takze priznavam, ze nez nas znici, da i mnoho dobrych rad. :)
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Přiznám se, že mě fakt nenapadlo, že můj problém s tím, že tejden nemůžu nastartovat auto, nevyřeší pán ze servisu, ale poklepání kladivem na startér – a že mi to poradí zrovna ChatGPT. Kladivem, který teď asi budu muset nosit jako essential klíčenku, dokud to nějakej šikovnější člověk nezafixuje trochu inteligentnějc. Takže jo, přiznávám – začínám mít AI čím dál radši. Pomáhá mi teď ve všech směrech o trochu víc než lidi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VRATENKA: tihle rozhodně ne, ti jsou roztomilí :D //tamti rozhodně nebyli... eh
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jeden z mých životních vzorů (po mé babičce a prababičce) je Věra Chytilová
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GRANTORINO: osmáci za nic nemůžou.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam