• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    AKAMAFERA: tuhle mi ai zachranila stolek fenem a trochou majonezy, takze priznavam, ze nez nas znici, da i mnoho dobrych rad. :)
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Přiznám se, že mě fakt nenapadlo, že můj problém s tím, že tejden nemůžu nastartovat auto, nevyřeší pán ze servisu, ale poklepání kladivem na startér – a že mi to poradí zrovna ChatGPT. Kladivem, který teď asi budu muset nosit jako essential klíčenku, dokud to nějakej šikovnější člověk nezafixuje trochu inteligentnějc. Takže jo, přiznávám – začínám mít AI čím dál radši. Pomáhá mi teď ve všech směrech o trochu víc než lidi.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VRATENKA: tihle rozhodně ne, ti jsou roztomilí :D //tamti rozhodně nebyli... eh
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    jeden z mých životních vzorů (po mé babičce a prababičce) je Věra Chytilová
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    GRANTORINO: osmáci za nic nemůžou.

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Přiznám se, ze mi vadí, že už roky nedokážu vyjádřit slovy to, co k němu cítím, říct jak je pro mě důležitý. A to jen proto, že si myslím, že to neni oboustranné. :D Asi by to nic nezměnilo, protože každý máme život nějak jinde, ale chtěla bych ho víc v životě. Jsem v něčem asi sobecká víc, než bych čekala :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: byl to dobrej nápad. Byl to debilní den, málem bych zakroutila krkem pár osmákům.
    Ale nakonec jsem zvládla 40 minutovej rozhovor s matkou v dobré atmosféře...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dneska mám nahovno den. Všechno mě sere. Moje matka má narozeniny, ta mne taky sere. Nechce se mi jí volat. Asi bude lepší až odpoledne, až nebudu tak vyšilovat....
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALESH: "pobiham v noci po sidlisti v kostymu ptakopyska nebo volim ODS" - to jsou ale ukony s naprosto opacnou spolecenskou nebezpecnosti..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NELLAS: oboje :) nejdriv byl strom a potom mohylový duch. Bombadil je zachránil dvakrát.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: Nebo ze si nekdo plete ulice a podobny extrémy ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ENDER: Sežrat mohylový přízrak :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    Priznam se, ze jsem jdu v predtuse ze si prectu neco sokujiciho ve stylu toho co se tu pise v zahlavi "Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!?" Treba: Vojel jsem kamosovu babicku, pobiham v noci po sidlisti v kostymu ptakopyska nebo volim ODS ...

A pak se vzdycky akorat dozvim, ze nekdo nema rad nejakyho obecne nenavideneho zpevaka.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ARGANNAH: A co kdyz je to sam Eru? Nebyla by skoda ho vynechat? :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SAL: No a není to dobře, nepamatovat si Toma Bombadila? Není lépe to tak nechat a nepátrat dál? Co když člověk některé věci vytěsnil z velmi dobrých důvodů?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ENDER: Zachránil je myslím před Mohylovým duchem a pak u něj přespali. Taky to mám už dost mlhavě. Ale možná ten zmatek způsobilo to že ve filmech vůbec nebyl, tam je to jinak.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    SAL: Je to nekdy po opusteni kraje, nekteryho hobita tam chce rozmackat strom...
    SAL
    SAL --- ---
    ENDER: Tak to si musím tu pasáž znovu najít a přečíst, zřejmě jsem ho úplně minula. Díky
    ENDER
    ENDER --- ---
    SAL: Je v panu prstenu a ma pomerne zasadni roli, protože da hobitum zbran, kterou lze zabit nazgula.
    SAL
    SAL --- ---
    Četla jsem celýho Pána prstenů několikrát a přesto nemám tušení, kdo a kde je Tom Bombadil. Vůbec si tu postavu nevybavuju. Možná je jen v Hobitovi? Toho ještě nemám dočtenýho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam