• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TRISSIE: My jsme v té díře po granátu, takže děti žadonily o cirkus, kdykoli se na louce u hřiště začal stavět stan. Chodili jsme pravidelně, některá představení se snést dala (byť někdy jen díky sexy artistovi na visuté hrazdě, jehož vláčné svalstvo si detailně pamatuju dodnes). Jiná fakt ne. Nezbývalo než chroustat popkorn, šklebit se přes manéž na ostatní spolutrpící rodiče a doufat, že bude brzo konec.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ARGANNAH: a dětské besídky a školní/školkové akce!

Cirkus přijede jednou ročně, ale školkové slavnosti jsou minimálně (u nás) jednou za kvartál, a člověk tam musí ještě přitáhnout "tématické občerstvení" nebo aspoň přijít v kostýmu žáby.

zn: do cirkusu jsem děti nikdy nevzala, ale všechny ty podzimní slavnosti, martinské průvody, rozsvěcení vánočních stromů se zpěvem žáků místní školy, vánoční besídky, jarní slavnosti, dny dětí, šerpování předškoláčků, a podobné srandy vymetám poctivě a pravidelně :-)
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    CHIX: spatne....😔
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Byla jsem vloni poprvý v cirkuse (Humberto) a líbilo se mi to!

Jo, byla jsem pět let prakticky bez kultury (když nepočítám filmy), takže jsem asi byla trochu vyprahlá. Ale jejich klaun skoro nebyl děsivej.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    INSEQUI: Cirkusu jsou pro malý děti z děr po granátu který se nikam jinam pořádně nedostanou. Trápení dospělýho doprovodu je součást takovýho toho obecnýho utrpení rodiče za trest za to, že se podílel na přežití lidstva - na žebříčku největšího shitu někde mezi přebalováním posranejch batolat a čtení jedný a tý samý příšerně dlouhý pohádky po dvou stý osmdesátý devátý.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    už asi hodinu si prdím pod peřinu.... a strašně mi to voní, když jí zvednu...
    CHIX
    CHIX --- ---
    JESSENKA: jak ti jdou zatáčky (paty)?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    uhackovala sem si prvni ponozky a bavi mne to....😊
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: no... a o tradiční čínsko-peruviánské kuchyni jsi slyšel? :-)
    Chifa - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Chifa
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    INSEQUI: lidé se směji cirkusovým klaunům zejména z toho důvodu že nemusí být na jeho místě.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Leta jsem se podivoval co dělá na jidelníčcích čínských restaurací jihoamerické jídlo.
    A představte si, Tijuana a Sechuan nejen že nejsou jedno a to samé místo, ale jsou prakticky na opačných stránách planety.
    To jsou mi věci...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Neskutečně nesnáším a serou mě cirkusy, a není to ani tak tím jak všichni mluví o týrání zvířat a tak podobně, ale celej ten koncept mi přijde ultra dementní. Postava klauna, neni to ani směšný, ani zábavný, je to prostě jenom kokot s pomalovanou hlavou a v debilních hadrech. Artisti, jako samostatný vystoupení akrobatů asi ano, ale v cirkuse to celý spadá do debility. Zvířata? Slon dal tlapu na štokrle hahahaha plácáme se do kolen. Celý je to strašně dementní, ulepený a mělo by se to v rámci zachování duševního zdraví zrušit.
    Už když jsem četl Cirkus Humberto od Basse, jako malej tak mě to sralo, ten seriál mě sral také a cirkus na Hájích kterej tam čas od času byl tak ten mě sral úplně nejvíc.

Vlastně mě serou i poutě a světský, ale o tom až jindy, to si zaslouží samostatný hejt.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    nechce se mi z postele..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: stalkerum to usnadní hledání stejného příspěvku, ktery uz jsi pred rokem psala :)) Ale jinak asi k hounu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MICHELLEDANIELS: moc prosím. K čemu přesně je hashtag na nyxu? Klidně se přiznám, že mě nic nenapadá ❤️
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dal jsem si na mraženou pizzu hromadu lanýžů.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Nemám rád když je úplně jasno. Miluju mraky.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Byla jsem poprvé (jen na skok) na freeparty.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Pokaždé když me králík přijde olizovat, tak me napadne věta "Doufam, ze ty kremy, které používam testovali na zvířatech". Jasně, že to nepodporuji, ale kdyby mi mel kralik chcipnout na to, ze mi prijde projevit lasku, to bych si neodpustila :))
    #havlikovaapoteka
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    EADENN: rada bych odskrtla jeden- aspon jeden!!- mesic, od zari, kdy jsme nic doma nelecili, nefkali, nechrchlali.. od 6/24 to byl srpen a skoro cely zari, takze cca mesic a pul ok, jeeeeeej. Top zatim byl RS virus.
    EADENN
    EADENN --- ---
    TRISSIE: jo, to nepochybně. Beru si z toho, že bez té snahy mohlo být i mnohem hůř :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam