• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    DA_NIELA: a kolegum pred duchodem, muzu jeste rikat chlapci?;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DA_NIELA: a jak bys teda oslovovala skupinu ženských?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Nemám ráda oslovení skupiny kamarádek "ženy", o moc lepší než "děcka" nebo "holky" to není, naopak ještě přidává na patosu. A taky podvědomě očekávám, že bude následovat pozvánka na seminář malby menstruační krví nebo něco.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: To já nevím, jestli se to natírá barvou do tiskárny nebo čím :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: to bylo ale i s barvou. Ta je drahá.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARGANNAH: Když mi naše recepční sdělila, že minule dala za kadeřnici 7000, tak jsem skoro omdlela :D
    FIDA
    FIDA --- ---
    Navlékám jehlu na nit a ne nit do jehly;))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Pokaždé, když rozkvetou kaštany, vzpomenu si na Emiše.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ARGANNAH: Když se zadaří, zaplatí ti to pracák.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    WRNQ: Vyjde to koukám na 30 - 40 000. Což je teda poměrně dost (ale zároveň je to cena čtyř až pěti airtouchů)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: možná provařená je, ale je vcelku zaručeno, že lidi přestanou bejt smutný - někdo se bude smát, někdo bude uraženej a někdo bude dumat, co za vykopávku to proboha je :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: pohřební ti už může být jedno, důležitý je mít playlist pro kóma!
    i když... ono zas motivace probudit se a nacpat do rádio hrající Helenku a Tomáše O. někomu do prdele naštorc by mohla být silná! :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TRISSIE: Ta je samozřejmě dobra, ale trochu provařená. A to říkám jako fanoušek Monty Python:)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ACKO: [SALVATOR @ SEDM - 7 spolužáků nebo kolegů, na které hned tak nezapomenete] :⁠-⁠)

Problém je spíš opačnej, inspirace je až moc a tříhodinová akce to asi přece jenom nebude :⁠-⁠D
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: jestli ti chybí inspirace bylo to kdysi ve zdejší diskusi 7, já jsem si to tam ujasnila 😀
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Budu si muset začít dělat pohřební playlist.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: Always look on the bright side of life je aktuálně nejhranější skladbou na britských pohřbech! :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREAT_R: Mě inspiroval pohřeb Grahama Chapmana. To bylo super.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    FRK_R23: Osobně mám v plánu nahrát neco takového: https://youtu.be/JEXIEneoA20?si=UFYQRibxJ0ZdPAEv
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ARGANNAH: Já to mám v plánu už dlouho a jednou to udělám. Beztak taky stříhání sebe i lidi kolem.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Chtěla bych si zajít ke kadeřnici, naposled jsem byla někdy před covidem. Od ty doby se stříhám sama, což asi není úplně ideální. Ale když vidím ty ceny jenom za střih... možná by vůbec nejlepší poměr cena-výkon mělo, kdybych si udělala kadeřnickou rekvalifikaci. Můžu stříhat sebe i celou rodinu a ještě mám zálohu pro strýčka Příhodu, kdyby mě vyrazili z fakulty. Hmmm... 🤔
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    FRK_R23: doporučuju nastudovat pohřeb Daniela Nekonečného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam