• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    STEPNI_VLK: přiznám se, že by mě v tom nikdy nenapadlo hledat jednak emoce a druhak tučňáka.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NELLAS: Jsi hrozně moc hodná, ale s díky odmítnu. ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STEPNI_VLK: Já už to někde četla. Vím,od koho... mám ti to najít? :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    HIMLHERGOT: Přiznám se, že se dlouhodobě děsím momentu, kdy někde od někoho uslyším ono obávané třeťak. Kombinace jednak druhak třeťak by totiž byla vpravdě "smrtící"...
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    Kdyz se s nekym bavim a on pouzije jednak; a druhak... prestavam vnimat jeho argumenty jako relevantni, protoze kus mýho mozku pátrá, jestli delá sémantickou chybu nebo opravdu řadí své argumenty.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    NEI: Jenom pocit, že musíš vystoupit je dost v pohodě. Já jsem jednou odjela na autopilota z práce na starou adresu, došlo mi to až na výstupní zastávce.
    NEI
    NEI --- ---
    Když slyším Vltavská, tak mám pocit, že musím vystoupit.
    Dva a půl roku po tom, co tam už nežiju ... :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Když se ve filmu nebo videoeseji na obrazovce objeví text, který není doprovázený voice-overem, který jej čte, zachvátí mě panika, že ho nestihnu přečíst a začnu přeskakovat slova, abych se dostal na konec dříve, než zmizí z obrazovky. Samozřejmě si pak nepamatruji co jsem četl a v pokud to je možné, přetáčím video a zastavuji ho, abych si text mohl v klidu přečíst znovu.
    S podtitulky tenhle problém nemám.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    50g kofeinu mi vydrželo 3 měsíce.
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem teda teprve v půlce, ale zatím mi Útěk z Alcatrazu přijde jako strašně moc relaxační film. :D
    Ti vězni se tam k sobě chovají z 95% jako supr kámoši a v úvodní konverzaci si hned vyměňují životní moudra, znalosti a filozofii.
    Dozorci jsou úplně slepí a povětšinou přátelští.
    Pohádka, fakt.
    Ale pěkná.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mě už pár dnů tak strašně sere, až se mi chce..... fotit se..
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    TAMARIX: Asi tak nějak to podle mě bude fungovat a asi má i nějakou základnu fanoušků, asi spíš fanynek. Ale co to je za lidi, co vyhledávají takovýhle knížky, a co se jim honí v hlavách, to snad ani nechci vědět.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    VRATENKA: A synovci a neteře píšou hodnocení? ;-)
    Josef Strauss - knihy | Databáze knih
    https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/josef-strauss-3708
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    EGERIS: Jo, to je přesně on. Spíš než spisovatel je to lokální grafoman, co psaní zjevně používá jako terapii, jenom by to podle mě nemuselo překračovat hranice jeho disku. Pry si k tomu sedne a za pár dní má knihu hotovou, a taky to podle toho vypadá. Manželka prý ty knihy nečte, chápu proč. Dcera dělá druhé korektury, tam teda nechápu, že ji z toho ještě nehráblo.
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    VRATENKA: Straus(s)ovi? To je slušný bizár. Nechápu, že vydávají několik titulů ročně, když ho tu nikdo nezná.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a co teprve sušený sardinky, to je teprv slast
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    GREAT_R:Mám to stejně) Ještě si teda ujíždím na týhle ančovičkový pastě https://www.laformaggeriaonline.com/product/pasta-dacciughe-allolio-di-giras-60-g-vicente-marino/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    DR_NIKITA: jo... mám je mnohem radši, než tuňáka.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Miluju sardinky.. jedla bych je každej den po plechovkách, jen tak s trochou citronu na chleba s oliváčem a k tomu rajčata..
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    vcera sem chtela poprat pres to vse spatne me mame a dozvedela sem se , ze si mne zablokovala....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam