• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    vůbec nevím co je to všude s těma botama? Co se stalo? Nechápu spoustu internetových vtipů s reebokem :(
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    SITH: já několik let říkám že mi je 40.. a když to někdo jako fakt chce vědět, tak.mu řeknu rok narození, at si to spočítá sám, ale rozhodně at mi to pak neříká... ))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    DR_NIKITA: já taky, pondělky jsou jediné dny, kdy nepracuji...
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    SITH: já taky počítám :-) Zrovna minulý týden jsem si nebyla jistá, jestli mám u svého úctyhodného věku na konci šestku, nebo sedmičku. Kdo si to má pamatovat, když se to furt mění :-)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Mám pondělí ráda, rozhodně víc, než úterý..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GRANTORINO: priste chcem screenshot
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ups,... I did it again...
    Uz zase jsem vyhlásila a protrolila rasisty a xenofóby v naší čtvrti v lokální FB diskuzi u příspěvku. A že mu to trvalo, než to z něj pěkně vylezlo, jak se svíjel. Pak už mi došla trpělivost a nahlásila jsem je a hej, příspěvek je smazanej. To máte za to, vy zmrdi rasistický, ani česky pořádně to psát neumí!
    SITH
    SITH --- ---
    Že si nepamatuji kolik mi je let, ale pokaždé když se někdo zeptá, tak si to musím spočítat
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jsem dost starý na to, abych znal Linikn Park s Chesterem od jeho začátků. Nejsem vyloženě fanda a nesleduju tu skupinu nepřetržitě, ale ta hudba se mi celkem líbí. A chci se přiznat, že nová zpěvačka Emily se mi s nimi líbí mnohem víc, při vší úctě k Chesterovi.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy v životě jsem neměl klíště.
    Nikdy v životě jsem si nevzal tabletu na kocovinu.
    Nikdy v životě jsem nebyl v Chorvatsku.
    Nikdy v životě jsem neměl Haagen-Dazs, Bun bo Nam Bo nebo kaviár.
    Nikdy v životě jsem ve vlastním podnájmu neměl televizi připojenou na anténu.
    Nikdy v životě bych nevěřil, čeho všeho se dožiju a jak se historie opakuje/rýmuje.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Šumivý tablety nerozpouštim ve vodě, ale dávám si je přímo do pusy.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Tento týden byl takový záhul na nervy, že ted tu jen paralyzovaně sedím a čekám jestli mi srdce vyskočí z těla...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a co RHPS? a co Reefer Madness? …
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Jedinej muzikál kterej uznávám je: Hair
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze me fyzicky boli kdyz vidim, jak nekdo blbe cvici treba drep, nebo blbe beha. :D
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Mám přestávku v práci a za sebou už 11 hodin pravidelného hudebního přísunu. Vlastně i proto sem píšu. Jak jsem tu nedávno pičoval na kapelu Kryštof, tak stejnou měrou m totiži dávají zabrat texty, co tu každou chvili zpívá Anna K.

Konkrétně třebas "co mi za to dáš, že mě máš". Ale totálně vede jiná perla z pera textařského velmistra: "Zapomenem na chvíle, kdy zavřeli cestu a já kvůli Tobě ušila i svěrací vestu." Ty kráso, tohle je tak strašně na sílu rým, až to bolí. A čím víckrát jsem to slyšel, tím víc si říkám, že snad není možné, aby někdo s alespoň minimálním citem pro tvorbu textu stvořil tuhle hrůzu.

Mimochodem, přiznám se, že jsem si dnes u oběda, když měla přijít pasáž s tímhle textem, normálně na chvíli zacpal uši. ;)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    HAR4NT: už jsme v důchodu oba, neboj
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RUTHER: ty ses taky slabej odvar puvodniho Giomikyho, ale furt to ma grady
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    NICOLLETTE: aha, ten střihavka je slabej vodvar origoše
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: to je zvukový záznam. My mluvíme o obrazovém záznamu představeni.

RUTHER: nope
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam