• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KAIAFOX: Jojo, též nám tu dnes prošel jeden typ v péřovce, dokonce s kapucí na hlavě. Venku 29 stupňů. Napadla mě fetka. Ale je fakt, že těch důvodů může být vícero - viz níže.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    STEPNI_VLK: Přebíjím paní při včerejším odpoledni v péřovce (normálně tý zimní a byla +- v mým věku).
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Můžeme si vyměnit pár fotek v poště, fotím si je když jsou s pěnou, tak to mám rád já
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    V péči o auto mám dost rezervy, stejně bydlíme u prašné cesty, tak co, že jo. Jenže! Teď jsem před technickou (trochu z pověrčivosti, ehm) zajela do myčky a nějak se stalo, že tentokrát mě ten proces úplně uhranul. Tolik abstraktních obrazů!, a některé pro mne měly až lehký spirituální přesah. Pár rychle nacvakanych fotek i docela vyšlo a já mám evidentně novýho koníčka. Lehce bizarního, nepopírám. Ale dokud nezačnu nabízet kamarádům umytí jejich aut, tak je to myslím v normě...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Bylo kolem půl deváté a teploměr ukazoval 19 °C. I přesto jsem cestou do práce viděl dva týpky v lehké bundě. A do tramvaje v jednom momentu přistoupila paní ve středních letech v dlouhém svetru. Poté jsem ještě zahlédl dědu, jak vede na vodítku (nejspíš) svého vnuka.

Svět je vážně zvláštní, hodně zvláštní místo k žití. :) A to, prosím pěkně, bez jakéhokoli souzení, co je či není špatně, případně co by jak mělo či nemělo být…
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALAMAN: bylo mi jasny, ze pro mistni uzivatele to bude drsny.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GIRAFFKA: ten pohled by mne asi zabil...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GIRAFFKA: Jsi moc odvážná, že jsi s tím šla ven.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja jím svůj pohádkový život věnují.. ale nesmí ho už reklamovat.. teda ne u mě..乁⁠༼⁠☯⁠‿⁠☯⁠✿⁠༽⁠ㄏ

každopádně měla jsem chuť to uvést na pravou míru..., ale nechám vás u toho co si myslíte.. je to zábavnější..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    1MALALISTICKA: mam lehke povedomi o K. zivote a větší kokotinu jsi napsat nemohla, protože ač je fajn, zivot bych s ni rozhodně neměnila. Mozna se radeji starej o ten svůj a nesud lidi podle plku na netu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jelikož mi to už moc likviduje zuby, přestal jsem po asi čtyřiceti letech jíst čokoládu. Myslel jsem, že se bez tý svý tabulky denně neobejdu, nicméně zatím to celkem zvládám... Jogurty, ovoce a podobný hovadiny. Že by se mi svět nějak zlepšil, to se říct nedá... ale asi je to zdravý, no.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Většinou sem linej se srat s loupáním cibule, tak to prostě vezmu i s tou jednou už dobrou vrstvou.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOPRETKA: já se cpu davem ještě před frontou. Drobena zrovna taky nejsem. A všichni ti pomalejší, které sejmu ........
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOPRETKA: Přesně, kdyby byly hubený, bylo by to úplně v pohodě.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    1MALALISTICKA: a co je špatného na tom žít pohádkový život?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    KOPRETKA: Ty jo, jestli tohle jsou nejhorší lidi ve tvém životě, tak to žiješ vážně pohádku.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Nejhorší lidi, jsou tlustý krávy, co předbíhají ve frontě.. a ještě jako nenápadně...
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: To máš na popel, ne?
    Se ti bude v zimě ještě hodit. :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Nahoď klidně fotku pro zajímavost. ;)
    Akorát škoda, že není z nerezové oceli, plech se mi do sbírky bohužel nehodí. :-(

Do nedávna jsem měla jednu lahvičku hliníkovou, akorát v O2 universum mi ji před koncertem zabavili.
    Byla sice možnost se vrátit na konec kilometrové odbavené fronty a najít tam někde místo, kde ji uschovat, avšak koncert začínal za 5 minut, takže jsem celou situaci vyhodnotila na odpadkový koš.
    Ona stejně na dně už rezla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam