• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Nahoď klidně fotku pro zajímavost. ;)
    Akorát škoda, že není z nerezové oceli, plech se mi do sbírky bohužel nehodí. :-(

Do nedávna jsem měla jednu lahvičku hliníkovou, akorát v O2 universum mi ji před koncertem zabavili.
    Byla sice možnost se vrátit na konec kilometrové odbavené fronty a najít tam někde místo, kde ji uschovat, avšak koncert začínal za 5 minut, takže jsem celou situaci vyhodnotila na odpadkový koš.
    Ona stejně na dně už rezla.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Mám doma nádhernej archivní, až starožitnej plechovej kýbl, kdybys chtěla.
    NEI
    NEI --- ---
    Mám menší úchylku na kovové nádoby na pití

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    BACCARA: nemam 20 deti
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GIRAFFKA: Šašaláková jsi to ty?
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam knihy v knihovne serazeny podle barev.

Vzniklo to v dobe, kdy jsem mela o pulku min knih nez ted a manzel mi to taky redi.
    ROISIN
    ROISIN --- ---
    Týden po shlédnutí TLOU S02E02 mám pořád pocit, jako by mi umřel kamarád.
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    EZOUN: Protože ve všech kovbojkách byl vždycky jen urostlej bílej Jim.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ERRTU:
    Key & Peele - Country Music
    https://youtu.be/jRdkrDk0BQ0
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ERRTU: Az na to, ze cernosi byli mezi kovbojema pomerne hojne zastoupeny (25%).
    Priznam se, ze netusim proc jsou cernosi v subkulture country/cowboy atd pro nekoho bizar.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    vzdy kdyz vidim cernocha hrat country, nebo v kovbojskem obleku, tak mi to prijde hroznej bizar.
    prijde mi to podobny jako kdyby si tel-avivsky symfonicky orchestr nacvicoval slavne melodie treti rise.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    FRIZER: dekuju za ujisteni.....🫂malo spim,hafo stresu a prescasu v praci pry udelali svoje.....
    JONY
    JONY --- ---
    STEPNI_VLK: hodoninském
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    JONY: Na tom pradávném hodonínském, nebo na brněnském na Musilce k Sestře? Nebo někde úplně jinde? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JESSENKA: Ne ze by mi do toho neco bylo, ale uzkosti jsou svinstvo a zavolat si rychlou nebo jet na pohotovost je naprosto ok...been there, done that. Navic to rozpoznat nejde pokud ten stav neznas.
    JONY
    JONY --- ---
    STEPNI_VLK: na ten koncert mam dobre vzpomínky, byl jsem na něm s naším cestinarem z gymplu.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    dneska sem musela odejit z prace protoze sem myslela ze mam infarkt....sefova zavolala rychlou a rekly mi ze to byl zachvat uzkosti.....je mi trapne....
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    ERVIN: To jsi mi (nechtěně) připomněl jeden z prvních koncertů, který jsem kdy v životě navštívil. V Hodoníně. Skvělé to tehdy bylo. Mě naopak Psí vojáci chytli. Žral jsem ty texty, hudba mě též bavila. Mám doma 7 jejich cédéček včetně Sestry. Četl jsem, na koncertě byl, tričko si koupil - a furt ho tu někde mám, doma nosím, byť už je obnošené, vytahané a seprané až běda. No ty vole, závan nostalgie jak sviň.

Na druhou stranu je pravda, že na poslech Psích vojáků musím mít rozpoložení. Když je, tak dám klidně i několik desek v řadě. Ale když to tam není, tak to prostě tak nějak drhne. A to rozpoložení mívám vždycky jednou za dost dlouhý čas. Jo, je to (roz)hodně specifická hudba, o tom žádná...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Dnes, na prahu čtyřicítky, jsem se smířil se Psími vojáky. Dřív mě srali, nechápal jsem je. Nepromlouvali ke mně. Smířil jsem se s nima možná proto, že mi připomínaj něco, k čemu bych se rád vrátil. Možná mi chybí ta síla, kterou v hudbě dneska trochu postrádám. Možná taky pro to, že mi ta hudba připomíná tátu, kterej mě citlivě vystavoval všemu, s čim nutně nesouzněl, ale věděl, že to má hloubku... cejtim ten přelom milenia. Cejtim zašlý koberce starý Rampy, kouř cigaret, humot baru piva a vzpomínám na piano a u něj shrbené rachitické vychlastané tělo Topola.

Jdu to naposlouchat.

Filip Topol & Psí vojáci - Na Kloboučku 2001
    https://youtu.be/34o5WsR2AI0?si=pup7k8BbToArPZX9
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam