• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Moc nechápu tu potřebu vyjadřovat se ke vzhledu druhých...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Fakt nechápu mladý holky, co se záměrně nechají proměnit v kačera Donalda... Jako já bych rozhodně nic takovýho dobrovolně nikdy nepolíbila...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ta bábovka z Poker Face je naprosto úžasná. Ostatně já jsem odjakživa hodně na audio stránku, a už jenom ten její hlas... omg.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KAIAFOX: Aspon se ti nesena hmotnost automaticky zvysuje a nemusis resit, kolik zeleza si pridat. ;-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOUDY: To je pořád lepší motivace než dítě, který stále odmítá chodit delší trasy a nechává se nosit na ramenou (jemu je jedno, že nesu i nákup).. a kontinuálně těžkne 🤷
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vzdycky kdyz se mi nechce jit cvicit, tak si dam jeden dil Reachera, abych pochopil jaka jsem rozkydla mrdka..a pak jdu cvicit.
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Když mi najede lucidní sen, pravidelně se omlouvám protagonistům okolo, že ukončuju, co zrovna děláme, nebo o čem se bavíme, protože začínám mít lucidní sen a potřebuju jít dělat něco jinýho. #peoplepleaserlevelmilion
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    STEPNI_VLK: Dalsi dva jsou:
    1. Na letisti se obcas lide navlecou do tolika vrstev, ze ani nemuzou pripazit. Duvod: nechteji platit za dalsi zavazadlo.
    2. Kamaradka ma brigadu v obchode (maly Tesco) a prej se na takove zameruji bezpecaci, protoze do bundy narves vic, nez do kapsy u kalhot.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KAIAFOX: Jojo, též nám tu dnes prošel jeden typ v péřovce, dokonce s kapucí na hlavě. Venku 29 stupňů. Napadla mě fetka. Ale je fakt, že těch důvodů může být vícero - viz níže.
    JONY
    JONY --- ---
    Už je to nějaká doba co jsem dohrál Clair Obscur: Expedition 33, ale jsem z toho pořád rozebraný...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    V souvislosti s touto debatou jsem pred dvema dny nahledla do problematiky letni perovky a priznavam, neudelalo mi to uplne dobre.
    Potkala jsem nekoho, o kom vim, ze ma termoreguraci v mezich normalu, nema raka ani jinou chorobu a tak jsem se zeptala, proc ma, bohajeho, tu perovku?
    “Kdyz ja se posledni dny nestiham mejt.”

*logiku bych v tom asi nehledala, tomu cloveku to smysl zjevne dava.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    STEPNI_VLK: Přebíjím paní při včerejším odpoledni v péřovce (normálně tý zimní a byla +- v mým věku).
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Můžeme si vyměnit pár fotek v poště, fotím si je když jsou s pěnou, tak to mám rád já
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    V péči o auto mám dost rezervy, stejně bydlíme u prašné cesty, tak co, že jo. Jenže! Teď jsem před technickou (trochu z pověrčivosti, ehm) zajela do myčky a nějak se stalo, že tentokrát mě ten proces úplně uhranul. Tolik abstraktních obrazů!, a některé pro mne měly až lehký spirituální přesah. Pár rychle nacvakanych fotek i docela vyšlo a já mám evidentně novýho koníčka. Lehce bizarního, nepopírám. Ale dokud nezačnu nabízet kamarádům umytí jejich aut, tak je to myslím v normě...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Bylo kolem půl deváté a teploměr ukazoval 19 °C. I přesto jsem cestou do práce viděl dva týpky v lehké bundě. A do tramvaje v jednom momentu přistoupila paní ve středních letech v dlouhém svetru. Poté jsem ještě zahlédl dědu, jak vede na vodítku (nejspíš) svého vnuka.

Svět je vážně zvláštní, hodně zvláštní místo k žití. :) A to, prosím pěkně, bez jakéhokoli souzení, co je či není špatně, případně co by jak mělo či nemělo být…
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALAMAN: bylo mi jasny, ze pro mistni uzivatele to bude drsny.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    GIRAFFKA: ten pohled by mne asi zabil...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GIRAFFKA: Jsi moc odvážná, že jsi s tím šla ven.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja jím svůj pohádkový život věnují.. ale nesmí ho už reklamovat.. teda ne u mě..乁⁠༼⁠☯⁠‿⁠☯⁠✿⁠༽⁠ㄏ

každopádně měla jsem chuť to uvést na pravou míru..., ale nechám vás u toho co si myslíte.. je to zábavnější..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    1MALALISTICKA: mam lehke povedomi o K. zivote a větší kokotinu jsi napsat nemohla, protože ač je fajn, zivot bych s ni rozhodně neměnila. Mozna se radeji starej o ten svůj a nesud lidi podle plku na netu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam