• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SITH: no já si říkal, představa že řídim třeba 7 hodin v džínách... ufff...
    SITH
    SITH --- ---
    já objevil teplákové kraťasy v Pepcu za pár korunek a na dlouhé cesty do auta je to to nejlepší, co může člověk mít. A čím jsem starší, tím víc mám v sobě takový ten "mám v piči-smus", kdy upřednostňuji věci pro mě osobně pohodlné před věcmi akceptovatelné pro širokou veřejnost.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Kraťasy nosím také, to mi nijak nevadí, ale tepláky bych na sebe nevzal ani doma. A tepláci (jak jsem si je pracovně pojmenoval) mě tak nějak vadí už jenom od pohledu, přijde mi že se okolo nich a za něma táhne taková aura smradu ze zatuchlý posilovny plný nácků co mimo posilovnu jen čuměj komu by dali přes hubu, nebo takový ten zmar votuněnýho stoletýho BMW který drží po hromadě jen silou samolepek No Fear a Pit Bull a dalších podobnejch píčovin. Takže za mě tepláky na veřejnosti nosí pouze tahle sorta lidí a ještě fetky z ústí. Myslím že jsem tomuto už někde na nyxu věnoval nějaký ten hanlivý řádek.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAMIRA: tak boomer je sirokej pojem - skutecny boomer narozeny po valce, by nejpis odsuzoval i dziny. Boomer ve smyslu - cloveku co ujel vlak a nedava moderni trendy - napriklad noseni teplaku na verejnosti - to rozhodne jsem :) Omlouvat se uz nemusim, protoze teplaky uz jsem vyradil a nenosim je ani kdyz jsem nemocny. Dziny nosim slim fit a jelikoz mam nohy jako z treblinky, tak upnutny nejsou :D
    Doma nosim siroke volne trpitive kalhoty.

SALAMAN: jasne ze jsou jinej level, ty taky verejne neodsuzuju a beru to jako svoji uchylku a proto to pisu do PRIZNEJTE SE.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ADAMIRA: Mezi upnutými džínovými slimkami a kraťasy je široká škála možností.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    KURE: Jsi ohleduplny, nicmene to bych nejakou prvne musel mit :D
    KURE
    KURE --- ---
    VELCORO: jasny. chtěl jsem ti pomoct s tim, že prostě tu vanu musíš vnímat jako kompletně jinou činost. ber to jako hodně malej bazén :D
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    KURE: Tak myti jako myti ve vane je pro me naprosto absurdni predstava. Samozrejme jsem to myslel, tak ze jsem se v ni jen valel treba. Jestli nekdo dokaze vylezt z vany ve ktery se umyje a jde se rovnou utrit, tak se de facto vubec neumyl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: co je na tom boomerskýho? Vždyt půlka boomerů se v teplákách i ženila :D

Jinak oceňuju to jak se omlouváš manželce (to teda taky moc boomerský není).

Jenom jsem se chtěl zepatat, omlouváš se jí i když příjdeš domů z venku kde bylo 40 stupnů ve stínu po tom co si sundáš ty svoje upnutý džíny? Za tu treblinku co máš mezi nohama? :)

Dobrou chuť tyvole
    KURE
    KURE --- ---
    VELCORO: nesmíš poležení ve vaně zaměnovat s mytím se.
    ted už vanu nemám, ale do nedávna jsem se osprchoval a pak si napustil vanu přinesl kávičku, něco dobrýho, knihu a vyvalil se

jo a začíná moje prvni leto bez vany a drobet mam strach že mi to bude chybět
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Kdyz nepocitam prvnich 10 12 let, tak jsem se vsehovsudy koupal ve vane asi tak 30krat a to vetsinou v cizine. Ten koncept je pro me tak nezvyklej, ze si to uz nedokazu uzit a zcela uprimne zavidim vsem, kteri s tim nemaji problem.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    JAJITA: Kdyz mas hlad, nejsi to ty)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Po docela náročným dni v práci jsem šla nakoupit do Billy. Tam, v chladicí vaně, vidím fakt pěkné, téměř černé třešně. No, tak si vezmu asi tak 4 ty dvojice na stopce a sežeru. Došlo mi to až při plivání pecek do dlaně.
    Šla jsem se přiznat k pokladně, paní přivolala manageeera a ten mi ještě poděkoval za slušnost.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    SALAMAN: si mi připomněl nebožtíka kolegu z minulé práce, kterej byl před důchodem a hrozně chlastal...
    Jednou se takhle ráno připotácel do práce s roztrženýma kalhotama na koleni a šef mu povídá "Vendo, sakra, podívej se na sebe, vždyť máš uplně rozervaný kalhoty" a on se tak zadíval na ty kalhoty, pak na šéfa a řiká: "To je moderní, to se teď takhle nosí"
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MAR_TINA: Mít hezký nohy, tak nosím haberovky!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Záleží, jaký kdo má nohy, trochu ;)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ALESH: V teplákách bych nešel ani do večerky pod barák. Kraťasy jsou imho jinej level. Samozřejmě, že v nich ale nepůjdu třeba do divadla nebo do kostela.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Nevlastnim zadne kratasy ani teplaky. At si kazdy nosi co chce, ale myslim, ze by clovek mel mit nejakou dustojnost sam pred sebou - a tu ja bych (sam pred sebou) ztratil, oblect si neco z toho.
    Respektive donedavna jsem jedny teplaky vlastnil a kdyz jsem byl nemocny, tak jsem se omluvil zene (ano, mela me za balzna kvuli tomu) a oblekl si je. V tomhle jsem boomer a kdyz vidim mlady lidi na ulici v teplakach, krvaci mi oci.
    SITH
    SITH --- ---
    Velmi často si připadám jako kluk v chlapském těle
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALAMAN: Takže nejsem sám? Díky!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nejsem schopnej si najít čas, abych si koupil kraťasy. Nosím takový roztrhaný, který už jsem měl jenom do lesa. No a vždycky si k nim oblíknu tričkou s nějakou hc punkovou kapelou, aby to vypadalo, že chodím roztrhanej schválně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam