• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nosím kraťasy, ač nemám hezké nohy.
    ALESH
    ALESH --- ---
    KOUDY: no na vecrirku s touhle kamradnou jsem se citil spis takhle

KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALESH: tyve zrovna vcera me rozesmalo tohle :)

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ALESH: princezna💜
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ALESH: porad jsi byl oblečený, znam i horší příhody :))
    ALESH
    ALESH --- ---
    MICHELLEDANIELS: no ja obcas chodim pres ulici do nonstop vecerky ve 3:34 rano koupit dalsi prosecco i takhle. Blby je, ze jsem si nevzal klice a musel volat nonstop zamecniky - ten ale neumel otevrit vstupni dvere, takze jsem v pul ctvrty budil sousedku oblecenej takhle.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MAR_TINA: Ja to louhovani ve vlastni šťávě taky nemusim. A když jsme meli vanu, chodila jsem se tam převážně sprchovat. V zime si hodila obcas špunt po umytí.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: jo, to jsem zjistila nedávno. Po dlouhé době jsem měla možnost koupání ve vaně a i přes použití sprchy se cítila spíš neumytá.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Itálie je pro plebs, tam správnej českej aristokrat nikdy nepojede... Maximálně přejezd při návštěvě papeže nebo na skok do Milána, když potřebuje novej vohoz na Wiener Opernball...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ADAMIRA: Tak to si musím vzít teď na dovolenou až poletím do Itálie, třeba tam nějakou honoraci z Česka potkám.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Rejoice, ve svy době největší nepřítel zcestovalých posh cechu, uz kvůli tomu jsem si od jich pořídil mikinu, růžovou. Ty nenávistné pohledy české aristokracie z černého mostu úplně nadnášely. :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A abych byl teda spravedlivý tak sám mám taky jeden prohřešek, když jdu nakoupit tady k místnímu hokynáři, nebo s bordelem do popelnic tak nosím takové ty všeobecně nenáviděné kostkované kraťasy s kytičkou (nepamatuju si jak se ten název píše a jsem línej to hledat).
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nosím tepláky od malička, i kraťasy, ba i haberovky jsem nosil (nohy mám hezký, vymakaný z cyklistiky)
    i kapsáče
    i džíny, ty americký montérky

ale nesnáším tesilový sráče

(a podobný ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MICHELLEDANIELS: kazdemu je u prdele, co si Mišala vezme kdykoliv a kdekoliv
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nosím k Vietnamcům i pyzamo, takže tepláky jsou ještě slabej odvar. Myslim, ze kazdemu je u prdele, co si Mišala vezme, když jde pro rohlíky nebo vynést odpadky.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já teda po pastvinách pobíhám často v různých krajkových či hedvábných halenkách a k těm by tepláky vypadaly strašně, nehledě na to, že by se zachytávaly o trny, takže mi nezbývá než nosit legíny.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KURE: co děda, ale co třeba Ludvík XVI? :)))

Jdu říct kočímu ať mi připraví žaket a klobouk, dneska mám chuť na dětskou kurtyzánu, dlouho jsem neměl syfla :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mám nutkáni sem dát fotku v teplakách, ale už tu nekde na nyxu bude :)
    KURE
    KURE --- ---
    mě se líbí, jak se džíny staly jakýmsi ethalonem slušného oblékání, protipolem opovrhovaných tepláků.
    to kdyby viděl praděda krejčí, tak ho klepne :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SITH: no já si říkal, představa že řídim třeba 7 hodin v džínách... ufff...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam