• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Itálie je pro plebs, tam správnej českej aristokrat nikdy nepojede... Maximálně přejezd při návštěvě papeže nebo na skok do Milána, když potřebuje novej vohoz na Wiener Opernball...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ADAMIRA: Tak to si musím vzít teď na dovolenou až poletím do Itálie, třeba tam nějakou honoraci z Česka potkám.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INSEQUI: Rejoice, ve svy době největší nepřítel zcestovalých posh cechu, uz kvůli tomu jsem si od jich pořídil mikinu, růžovou. Ty nenávistné pohledy české aristokracie z černého mostu úplně nadnášely. :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A abych byl teda spravedlivý tak sám mám taky jeden prohřešek, když jdu nakoupit tady k místnímu hokynáři, nebo s bordelem do popelnic tak nosím takové ty všeobecně nenáviděné kostkované kraťasy s kytičkou (nepamatuju si jak se ten název píše a jsem línej to hledat).
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nosím tepláky od malička, i kraťasy, ba i haberovky jsem nosil (nohy mám hezký, vymakaný z cyklistiky)
    i kapsáče
    i džíny, ty americký montérky

ale nesnáším tesilový sráče

(a podobný ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MICHELLEDANIELS: kazdemu je u prdele, co si Mišala vezme kdykoliv a kdekoliv
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nosím k Vietnamcům i pyzamo, takže tepláky jsou ještě slabej odvar. Myslim, ze kazdemu je u prdele, co si Mišala vezme, když jde pro rohlíky nebo vynést odpadky.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já teda po pastvinách pobíhám často v různých krajkových či hedvábných halenkách a k těm by tepláky vypadaly strašně, nehledě na to, že by se zachytávaly o trny, takže mi nezbývá než nosit legíny.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KURE: co děda, ale co třeba Ludvík XVI? :)))

Jdu říct kočímu ať mi připraví žaket a klobouk, dneska mám chuť na dětskou kurtyzánu, dlouho jsem neměl syfla :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mám nutkáni sem dát fotku v teplakách, ale už tu nekde na nyxu bude :)
    KURE
    KURE --- ---
    mě se líbí, jak se džíny staly jakýmsi ethalonem slušného oblékání, protipolem opovrhovaných tepláků.
    to kdyby viděl praděda krejčí, tak ho klepne :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SITH: no já si říkal, představa že řídim třeba 7 hodin v džínách... ufff...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: No já tím právě chtěl říct že nošení tepláků na veřenosti není žádnej novej trend ale to už je asi jedno.

Jinak samo proti gustu žádnej dišputát, mě se zas válej pod postelí prázdný lahváče, každej jsme nějakej :)
    SITH
    SITH --- ---
    já objevil teplákové kraťasy v Pepcu za pár korunek a na dlouhé cesty do auta je to to nejlepší, co může člověk mít. A čím jsem starší, tím víc mám v sobě takový ten "mám v piči-smus", kdy upřednostňuji věci pro mě osobně pohodlné před věcmi akceptovatelné pro širokou veřejnost.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Kraťasy nosím také, to mi nijak nevadí, ale tepláky bych na sebe nevzal ani doma. A tepláci (jak jsem si je pracovně pojmenoval) mě tak nějak vadí už jenom od pohledu, přijde mi že se okolo nich a za něma táhne taková aura smradu ze zatuchlý posilovny plný nácků co mimo posilovnu jen čuměj komu by dali přes hubu, nebo takový ten zmar votuněnýho stoletýho BMW který drží po hromadě jen silou samolepek No Fear a Pit Bull a dalších podobnejch píčovin. Takže za mě tepláky na veřejnosti nosí pouze tahle sorta lidí a ještě fetky z ústí. Myslím že jsem tomuto už někde na nyxu věnoval nějaký ten hanlivý řádek.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ADAMIRA: tak boomer je sirokej pojem - skutecny boomer narozeny po valce, by nejpis odsuzoval i dziny. Boomer ve smyslu - cloveku co ujel vlak a nedava moderni trendy - napriklad noseni teplaku na verejnosti - to rozhodne jsem :) Omlouvat se uz nemusim, protoze teplaky uz jsem vyradil a nenosim je ani kdyz jsem nemocny. Dziny nosim slim fit a jelikoz mam nohy jako z treblinky, tak upnutny nejsou :D
    Doma nosim siroke volne trpitive kalhoty.

SALAMAN: jasne ze jsou jinej level, ty taky verejne neodsuzuju a beru to jako svoji uchylku a proto to pisu do PRIZNEJTE SE.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ADAMIRA: Mezi upnutými džínovými slimkami a kraťasy je široká škála možností.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    KURE: Jsi ohleduplny, nicmene to bych nejakou prvne musel mit :D
    KURE
    KURE --- ---
    VELCORO: jasny. chtěl jsem ti pomoct s tim, že prostě tu vanu musíš vnímat jako kompletně jinou činost. ber to jako hodně malej bazén :D
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    KURE: Tak myti jako myti ve vane je pro me naprosto absurdni predstava. Samozrejme jsem to myslel, tak ze jsem se v ni jen valel treba. Jestli nekdo dokaze vylezt z vany ve ktery se umyje a jde se rovnou utrit, tak se de facto vubec neumyl.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALESH: co je na tom boomerskýho? Vždyt půlka boomerů se v teplákách i ženila :D

Jinak oceňuju to jak se omlouváš manželce (to teda taky moc boomerský není).

Jenom jsem se chtěl zepatat, omlouváš se jí i když příjdeš domů z venku kde bylo 40 stupnů ve stínu po tom co si sundáš ty svoje upnutý džíny? Za tu treblinku co máš mezi nohama? :)

Dobrou chuť tyvole
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam