• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SITH: nebo to vnímáš jako organizace chlapem a nevnímáš tu druhou půlku / část, kterou tam zorganizovala žena.

Můj táta plánoval parádní výlety a dovolené, trasy, hrady, muzea. A moje máma zajistila, že jsme všichni měli správný boty, trička, batůžky, lékarničku, že bylo otevříno v tom muzeu a nedivili jsme se, že v ubytování jsou/nejsou peřiny a ručníky.
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: u mě v okolí to je 80/20 k organizaci chlapem, prostě škatulky
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ACKO: no ja mam dost skusenosti s tympom "umelec" alebo typom "vedec" a ani jeden nema potrebu nic planovat. kamoska ma este typ "partyboy". ako... a v momente ked si s niecim takym urobis rodinu, tak mas kompletnu mentalnu naloz domacnosti na sebe. moj otec je typ "pasivny zahradnik" tzn, ze moc neni doma a o nejake prakticke veci sa moc nezaujima. matka mu aj zbali tasku...
    takze asi by som tie genderove subjektivity nechala tak...
    ACKO
    ACKO --- ---
    MART1NKA: ale ny víme, že kdybychom muži tuhle roli nepřenechaly, pokud ji tak moc chce, tak to bude zkažená dovolená 😉
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: To vobec neni muzskozenska vlastnost. My sme s kamoskami 50/50 a u nasich to je mama kto vie, kam sa ide. U brata je to tiez jeho zena.
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tohle je jedno z nejlepších popisů rolí muž/žena na dovolených :-)
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já kdybych teda měla předem pevný program, tak ho stejně změním, podle aktuální nálady a počasí a toho, co mě zrovna na tom místě upoutá, takže předem něco řešit je prosté mrhání energií.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Ono je taky dost jiný, když se jede člověk procházet a relaxovat, nebo když jede na služebku, kde má být v konkrétní časy na konkrétních místech. Já jsem nervák v obou případech a bezcílný blemcání se neoblibuju 🤷
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: Tak my mame vas, co si to hezky nastudujete a zavediete nas tam :D na co si plevelit mozog zbytocnostami ako cesta do hotela :D
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já cestuju velmi nepřipravena, protože chci být překvapena, vše řeším až na místě.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja obcas niekam letim a vobec neviem kde mam ubytko, neviem ako sa tam dostat z letiska, riesim to az po vystupe z lietadla a uz vobec ma nenapadne pozerat sa na nejake streetview.
    Internet ma na toto vtipne rozdelenie ludi na Type A a Type B. Oni ti neurodivergenti mozu byt aj ti, co na to proste prdia a nejak to dopadne.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAMILLOS: Většina lidí v našem věku nemá diagnózu, byť do té kategorie rozhodně spadají, i ti, do kterých bys to neřekl (nehledě na to, že většina těchto lidí používá tzv. maskování). Diagnostika se každým rokem zlepšuje, víc lidí se dostane na terapie, odborná pracoviště, stoupá procento "odhalených" případů 🤷
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To já občas cestuju po mapě místy, kam se nikdy nepodívám. Taková malá kuriozní dovolená u kafe.
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS: promin, zdá se že jsem otevřel plechovku s červy :D
    SITH
    SITH --- ---
    Jakože jsou lidi co někam jedou a nezkontrolují si to dopředu přes Street view? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JAMILLOS: To jsem celej já! :D Street View, mapy.cz, Navionics... jedu to všechno.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KURE: To chápu, i proto zmiňuju tu nečernobílost, nejedu někam úplně náhodně; ovšem on je rozdíl mezi tím něco si o tom místě nastudovat a tím, že si metr po metru dopředu projdu každou uličku. O tom mluvím. To je to absurdní, a lidi to dělaj. Ale hele, proti gustu... Tohle je zkrátka jenom přiznání, no.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JAMILLOS: já dělám celkem podrobný rešerše místa. Kam se v okolí kouknout. Ale projít to ve formátu streetview by zabralo teda o dost víc času......bych se uklikala k smrti
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS: to nebyla kritika ni rejpnutí, jen nabídka jinýho směru pohledu.
    Já někdy chci vědět jak to tam vypadá abych si pak prošel ty kousky co mě zajímaj nejvíc a někdy chci překvápko.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Většinu aut co jsem kupoval a to i nové jsem si dopředu ani neprohlídnul nebo neprojel. Když to bylo špatné tak jsem ho zase prodal. Když jsem do AAA šel prodat tejden starou Octavii která měla najeto 100km tak mi peníze šel dát Tony Denny. A neprodělal jsem na tom.
    Tohleto zkoušení a přemýšlení každeho jenom otravuje :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam