• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SITH
    SITH --- ---
    Jakože jsou lidi co někam jedou a nezkontrolují si to dopředu přes Street view? :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JAMILLOS: To jsem celej já! :D Street View, mapy.cz, Navionics... jedu to všechno.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KURE: To chápu, i proto zmiňuju tu nečernobílost, nejedu někam úplně náhodně; ovšem on je rozdíl mezi tím něco si o tom místě nastudovat a tím, že si metr po metru dopředu projdu každou uličku. O tom mluvím. To je to absurdní, a lidi to dělaj. Ale hele, proti gustu... Tohle je zkrátka jenom přiznání, no.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    JAMILLOS: já dělám celkem podrobný rešerše místa. Kam se v okolí kouknout. Ale projít to ve formátu streetview by zabralo teda o dost víc času......bych se uklikala k smrti
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS: to nebyla kritika ni rejpnutí, jen nabídka jinýho směru pohledu.
    Já někdy chci vědět jak to tam vypadá abych si pak prošel ty kousky co mě zajímaj nejvíc a někdy chci překvápko.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Většinu aut co jsem kupoval a to i nové jsem si dopředu ani neprohlídnul nebo neprojel. Když to bylo špatné tak jsem ho zase prodal. Když jsem do AAA šel prodat tejden starou Octavii která měla najeto 100km tak mi peníze šel dát Tony Denny. A neprodělal jsem na tom.
    Tohleto zkoušení a přemýšlení každeho jenom otravuje :)))
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KURE: To tak nějak není to samý, ale asi bych to těžko vysvětloval. Peace out.
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    KURE: zvrhlíci!
    KURE
    KURE --- ---
    JAMILLOS: a co lidi, kteří si před tím než jdou na konzert, poslechnou muziku tý kapely? :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KAIAFOX: U malýho procenta bych to pochopil, nic není černobílý, ale viděl jsem to osobně u lidí, který takhle charakterizovat rozhodně nelze. Nehledě na to, že do týhle obecný škatulky by se vzhledem k tomu, v čem žijeme, dalo dneska hodit nejmíň padesát procent lidí. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAMILLOS: Nechápeš neurodivergenty 🤷
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nechápu lidi, co si svou výletní destinaci nejdřív komplet projdou na Google maps ve formátu Street View.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Když mi nejde se vyčůrat, počítám prvočísla.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    nevím, zda to není příznak přibližující se senility, ale přiznávám, že jsem dnes maně nahlédla do knihy ze svého dětství a chytila jsem se. Jules Verne...no a já čtu Děti kapitána Granta. Ještě jsem to překvapení nevstřebala, ale hrdinové již usilovně luští polorozmáčený vzkaz z lahve nalezené ve žraločích útrobách. Kde se tohle zastaví? (doufám, že ne u leporel).
    ADRIENE
    ADRIENE --- ---
    GIRAFFKA: Dixit miluju! Nejlepší hra, zvlášť mezi dobrými kamarády
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Necháš si narůst ofinu?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Včera jsem se strašlivě zhulil (obvykle nehulím) a dostal jsem super nápad, že si na čelo vytetuju nápis "VYBZ KARTEL". Dneska už mi to nepřijde jako zas tak dobrej nápad.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Sice bych srbsky neřekla ani slovo, ale ga těch pár měsíců tady už rozumím všemu... Včera na mě ani jednou nikdo nepromluvil česky a i tak mi to vůbec nepřišlo divný...
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    FRK_R23: Richard Cheese & Bobby Gouda maj nejlepsi cover verze :D
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Nerekl jsem, ze se cejtim nepekne. Naopak se cejtim docela dobre) Nicmene to nic nemeni na mem srtanovisku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam