• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ACKO: nedávno jsem šla tu startovní část (teda její kus) a jednoho steskaře jsem potkala. Byl to jeho druhý den a byl plný nadšení.

Jak asi dopadl. :-)

Mam přečtenou knihu, nakoukané dokumenty, už chybí jen peníze, odvaha a tělo, které se nerozpadne po 20 kilometrech. 😅
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALONSY: zkus tu stezku Českem, já to mám na fb a koukám jak lidi choděj, je to hezký, úplně mě to přitahuje :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: aktivně sbírám odvahu. :-))
    Ale to první přespání sama venku se blíží, to cítím v kostech. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: A Sumave su nudzove noclazistia kde mozes zadarmo spat… mozes zobrat stan a ist tam. Viem ze to neni penzionek :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Každopádně já mám teď chuť na takovou tu "low budget" aka 2x dražší než ultra all inclusive v Egyptě, roadtripovou dovolenou po Česku.

Památky, příroda, koupání, víno na terase levného ale utulneho penzionku...

No.

Můžu si dojít tak pro krabičák a dat si ho na balkone 😅
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: OK, takže lanovka :-)

Hele, to bylo jenom tak volně k tématu, já si to vyberu jinak :-)
    SITH
    SITH --- ---
    SALAMAN: + nějaké ty romantické výhledy při západu slunce, osteria s výborným jídlem, hradní pevnost a nějaký ten kopeček, kam si ráno vyjdu zatímco zbytek jede knihu a deku :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ACKO: Tam chci na vandr.
    SITH
    SITH --- ---
    FINSON: to musíš udělat ale chytře, aby se jim to líbilo :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SITH: +nějaký městečko
    ACKO
    ACKO --- ---
    na horskou tůru zakončenou mořem je ideál Madeira, asi tam zase někdy pojedu
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    FINSON: Já mám nejraději obojí. Taková horská túra s výhledem na celej ostrov, zakončená koupáním v moři... neznám nic lepšího. Ale já se teda v moři potápím nebo šnorchluju, válení na dece mě absolutně nebaví.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: skusila som minuly rok s kamoskou a bol to velky fail. skoro sme volali vrtulnik pretoze ona sa bala sute tak, ze chytila panicku ataku v terene, v ktorom som ja schopna bezat. trasu vyberala ona. nakoniec som ju nasrala, rozbrecela, strach vystriedal hnev a zisla to sama. valanie pri jazere bavilo obe, ale uz spolu na dovcu co nie je mestska nejdeme.
    ked je niekto vyrazne antihory a nenavidi chodenie do kopca, tak ho moc nikam nedostanes.

FINSON: presne
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: Jako že bych týden trpěl já u moře a žena a dítě pak trpěli týden v horách? :-)
    SITH
    SITH --- ---
    FINSON: nebo kombinace hory/ moře, kde si každý za ty dva týdny najde to svoje :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: Ano, balkán mezi ty destinace o kterých jsem psal nepatří.

Dokonce jsou destinace kde to ani "punkově"/bez cestovky nejde, nebo je to naprsoto ultimátní oser a musíš za každou věc vypláznout 2x víc.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já se přiznám, že k tomu, abych si fakt odpočinula, potřebuju dvě věci:
    1. pod slunečníkem číst knížky a
    2. nemuset se starat o to, že mají děti hlad/žízeň
    teplé moře na plavání a barevné koktejly s brčkem jsou příjemný bonus.

takže jsem ideální adept na ultra-all-inclusive hotely a vůbec se za to nestydím. A letos jsem přečetla tři a půl knížky za týden!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: tak ja jazdim dodavkou s partou na Balkan pod stan... alebo punkovu poznavacku s batohom bez vyrazneho planu. ale zas nemam deti, takze ma tie hotely uplne nezaujimaju, nemaju pridanu hodnotu, je to pre inu skupinu.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Se přiznám, že mě moře vůbec nezajímá. Jel bych nejradši do hor, ale to bych musel sám bez rodiny, naposledy byli rozmrzelí, že jsou tam kopce...
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    No, s rodičákem 6,5k měsíčně mi nezbývá než si přiznat, že výlet k moři je holt zbytnost :( Naděje se ale nevzdávám! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam