• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: No to je otázka co je pohodlný spánek pro tebe. :)

Jako jasně, jestli to musí být zděná budova s posteli tak se to moc stáhnout nedá Mno.

Ale jako to si kazdej měsíc nemůžou dovolit ani ty “relativně bohatý” ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: no, já si taky umím naplánovat přespání pod širákem a chození pěšky.

A to už pak popravdě radši dám jednodenní výlet a vyspím se doma.

Ale to není tak úplně co chci. Chci road trip s památkama, pohodlným spánkem a čistou sprchou!

A v září / říjnu ten all inclusive.

Ach. :-)

No, nevadí, jdu na ten balkon s knížkou a krabičákem (tak vodou, no. 😅)
    SITH
    SITH --- ---
    SALAMAN: tak ono upřímně takový temný hvozd hluboko v lesích a jeleni v říji, chrochtající prasata a blijící srnci dokáží udělat nehezký spaní, obzvlášť když jsi někde sám a poprvý ( a navíc křehká žena) a rozložíš si stan někde u napajedla :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: Jestli chceš tak ti po ČR naplánuju trip za 800 (bez chlastu a drog) se vším všudy ale nebude to penzion :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Pane kolego - nebojí vs. nedalo, ale notak!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: v těch Beskydech sem tam proběhne minimálně přesvědčivá fáma. :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALONSY: no já bych se bála jen těch lidí, ale dovedu si představit, že noční cesta Prahou je nebezpečnější
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: Žádná “2x dražší než all inclusive bla bla” v Česku neexistuje.

Ale máme tu zdarma základní vzdělání, kde te naučí jakž takž čist kdyby jsi měla zájem ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: ja obcas zavidim takym tym, co su v kazdej situacii upravene.
    ALONSY: v Cesku medvede? mam ano... musim odkladat na sporak extra prachy na usly zisk za dovolenku, inak by som nikdy nikam nejela.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: Tady u Bukovce je super útulna na to to otestovat.

Ale je patrová. Na první pohled! Nesežere mě medvěd. 😅

Jenže pak jsem si představila, že bych neměla kam utéct, kdyby tam za mnou někdo lezl. :))

Racionálně se nebojím. Ani medvěda, prasete a skoro ani lidi.

Skutečnost je taková, že se občas v noci v paneláku ozve divnej zvuk a další hodinu usnout a tepovku mám tak 200.

Každopádně to je furt můj sen a jednou na to dojde. Možná. :))

Nojo, ty máš solidní uslej zisk z každého dne, co? :))

Já jen mini, ale i tak zabolí. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Zrovna teď vedle mě v metru sedí slečna, celá v bílém, takový romantický styl.. a já vedle ní celá v černém, trochu tomboy, tričkový šaty, skate boty. Povedený kontrast, třeba to někoho pobaví :).
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Našel jsem to :D Lidi vždycky potřebujou nějakou atrakci...

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ACKO: Teď jsem si vzpomněl, jak někde nějaká slečna povídala, že se díky Stezce Českem konečně nebojí spát venku. Ono se asi předtím venku spát nedalo :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: v tych noclazistiach ti nic nehrozi. tam su vzdy ludia. mimo to sa da zastavit na kofolu/obed niekde v restike po ceste.
    a nemusis ist celu tu cestu. mne na tom osvc zivote pride najhorsie, ze nemam prachy na to nepracovat :D cena dovolenky je uz vedlajsia.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že poprvé sám venku jsem spal na schodech před hlavním tokijským nádražím, na dohled od typických modrých příbytků lokálních bezdomovců.
    A teda přišel mi tam stereotypní jakuzák s dlouhejma vlasama a v havajský košili říct, že nemám spát na tom větším mezipatru a musel jsem se přesunout na normální schod. Mezipatro asi patřilo někomu jinýmu. 🙃

(Oproti tomu sólo spaní v Krušných horách už byla pohoda.)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ACKO: nedávno jsem šla tu startovní část (teda její kus) a jednoho steskaře jsem potkala. Byl to jeho druhý den a byl plný nadšení.

Jak asi dopadl. :-)

Mam přečtenou knihu, nakoukané dokumenty, už chybí jen peníze, odvaha a tělo, které se nerozpadne po 20 kilometrech. 😅
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALONSY: zkus tu stezku Českem, já to mám na fb a koukám jak lidi choděj, je to hezký, úplně mě to přitahuje :-)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: aktivně sbírám odvahu. :-))
    Ale to první přespání sama venku se blíží, to cítím v kostech. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: A Sumave su nudzove noclazistia kde mozes zadarmo spat… mozes zobrat stan a ist tam. Viem ze to neni penzionek :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Každopádně já mám teď chuť na takovou tu "low budget" aka 2x dražší než ultra all inclusive v Egyptě, roadtripovou dovolenou po Česku.

Památky, příroda, koupání, víno na terase levného ale utulneho penzionku...

No.

Můžu si dojít tak pro krabičák a dat si ho na balkone 😅
    FINSON
    FINSON --- ---
    SITH: OK, takže lanovka :-)

Hele, to bylo jenom tak volně k tématu, já si to vyberu jinak :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam