• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    GRANTORINO: Top :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak já se přiznám, že s rodinou nikam na dovolené mimo ČR nejezdíme a trávíme dovolenou někde třeba v Jižních Čechách nebo letos to byly Lužické hory. Protože prostě muž nechce s malou cestovat daleko ani letadlem a chce pohodlí, abychom měli auto etc. A chceme si jezdit podle nálady..... A je to česká romantika :*

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ADAMIRA: Tak jsem si to holt blbě pamatovsl, no. Ono to vlastně vyjde nastejno.

Připomnělo mi to vyhlídku Stráž nad Rokytnicí nad Jizerou. Desítky let, kdy tam byla jenom skála a kus železnýho zábradlí, jsem tam nikoho nepotkával. Teď jsou tam nějaký cool dřevěný vyhlídkový mola a je to tam jak na Václaváku. Chyběj tam už jenom autobusy s korejskejma turistama. No a ta Stezka Českem mi přijde jako podobná atrakce, taková dálnice pro turisty nebo tak něco. Jako proč ne... já ji teda asi nikdy nevyzkouším, protože se bojím, že mě tam v křáku vošukaj Kluci z Prahy.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: :)))
    Dva!
    A kumbál!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tyblaho hraje si tady na chudou a má balkon :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: No to je otázka co je pohodlný spánek pro tebe. :)

Jako jasně, jestli to musí být zděná budova s posteli tak se to moc stáhnout nedá Mno.

Ale jako to si kazdej měsíc nemůžou dovolit ani ty “relativně bohatý” ;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ADAMIRA: no, já si taky umím naplánovat přespání pod širákem a chození pěšky.

A to už pak popravdě radši dám jednodenní výlet a vyspím se doma.

Ale to není tak úplně co chci. Chci road trip s památkama, pohodlným spánkem a čistou sprchou!

A v září / říjnu ten all inclusive.

Ach. :-)

No, nevadí, jdu na ten balkon s knížkou a krabičákem (tak vodou, no. 😅)
    SITH
    SITH --- ---
    SALAMAN: tak ono upřímně takový temný hvozd hluboko v lesích a jeleni v říji, chrochtající prasata a blijící srnci dokáží udělat nehezký spaní, obzvlášť když jsi někde sám a poprvý ( a navíc křehká žena) a rozložíš si stan někde u napajedla :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: Jestli chceš tak ti po ČR naplánuju trip za 800 (bez chlastu a drog) se vším všudy ale nebude to penzion :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SALAMAN: Pane kolego - nebojí vs. nedalo, ale notak!
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: v těch Beskydech sem tam proběhne minimálně přesvědčivá fáma. :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ALONSY: no já bych se bála jen těch lidí, ale dovedu si představit, že noční cesta Prahou je nebezpečnější
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ALONSY: Žádná “2x dražší než all inclusive bla bla” v Česku neexistuje.

Ale máme tu zdarma základní vzdělání, kde te naučí jakž takž čist kdyby jsi měla zájem ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: ja obcas zavidim takym tym, co su v kazdej situacii upravene.
    ALONSY: v Cesku medvede? mam ano... musim odkladat na sporak extra prachy na usly zisk za dovolenku, inak by som nikdy nikam nejela.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    MART1NKA: Tady u Bukovce je super útulna na to to otestovat.

Ale je patrová. Na první pohled! Nesežere mě medvěd. 😅

Jenže pak jsem si představila, že bych neměla kam utéct, kdyby tam za mnou někdo lezl. :))

Racionálně se nebojím. Ani medvěda, prasete a skoro ani lidi.

Skutečnost je taková, že se občas v noci v paneláku ozve divnej zvuk a další hodinu usnout a tepovku mám tak 200.

Každopádně to je furt můj sen a jednou na to dojde. Možná. :))

Nojo, ty máš solidní uslej zisk z každého dne, co? :))

Já jen mini, ale i tak zabolí. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Zrovna teď vedle mě v metru sedí slečna, celá v bílém, takový romantický styl.. a já vedle ní celá v černém, trochu tomboy, tričkový šaty, skate boty. Povedený kontrast, třeba to někoho pobaví :).
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Našel jsem to :D Lidi vždycky potřebujou nějakou atrakci...

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ACKO: Teď jsem si vzpomněl, jak někde nějaká slečna povídala, že se díky Stezce Českem konečně nebojí spát venku. Ono se asi předtím venku spát nedalo :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ALONSY: v tych noclazistiach ti nic nehrozi. tam su vzdy ludia. mimo to sa da zastavit na kofolu/obed niekde v restike po ceste.
    a nemusis ist celu tu cestu. mne na tom osvc zivote pride najhorsie, ze nemam prachy na to nepracovat :D cena dovolenky je uz vedlajsia.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že poprvé sám venku jsem spal na schodech před hlavním tokijským nádražím, na dohled od typických modrých příbytků lokálních bezdomovců.
    A teda přišel mi tam stereotypní jakuzák s dlouhejma vlasama a v havajský košili říct, že nemám spát na tom větším mezipatru a musel jsem se přesunout na normální schod. Mezipatro asi patřilo někomu jinýmu. 🙃

(Oproti tomu sólo spaní v Krušných horách už byla pohoda.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam