• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: oukej :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO: hele ja sem samozrejme v nelitostnem svete modelingu taky jako doma, ale i tak si myslim, ze blazene nevedomi civiliste maji pravo se na vedlejsak prodavat pod cenou, protoze to pro ne ma daleko vyssi pridanou hodnotu nez financni.

ale to sou jen takovy abstraktni bridilsky uvahy pro lidi, ci neznaj svoji skutecnou trzni hodnotu no..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: ne, to je holej fakt z hnusnýho kapitalistickýho byznysu, když ti dojde, že tou akcí strávíš hodiny přípravou, musíš si na to vyhradit čas, investoval si do toho dost času, samotný focení budou hodiny, nějaký cestování tam a zpět, atp. A tobě pak dojde, že pozvání na oběd, slevový kupon a slíbený promo, prostě neodpovídá vynaložené energii. A každej jinej si to v oboru nechá normálně zaplatit.
    Ale když na to jednou kývneš, pak ti to dojde a v příštím kole se bude zadavatel najednou divit, proč chceš zaplatit, když předtím ti stačila slevička...

Jestli v tom vidíš komunismus, tak to byl asi dobrej model dneska a to ani nesvitilo sluníčko moc :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO: to je jak z nakyho prvomajovyho projevu Antonina Zapotockeho..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: víš, tyhle věci se blbě mění za pochodu, když už jsou karty rozdaný. Až člověku dojde, že by to mělo být jinak. Ale samozřejmě vlastní zkušenost je nepřenosná, hurá do toho :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO: posli na ni odbory sdruzujici modelky pro eshopy a mala (tak vosum let) prevychovicka v pracovnim tabore taky nemuze dopadnout spatne, to ji nauci, byt z neceho na vrcholu blaha a chtit se o tu radost s nekym podelit!:)))

Oslavuj, ale prací!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: a jen pro tvou informaci, ano, znám to holky, co dělají modely pro nějaký obchod s oblečení a minimálně dostanou nějaký kus za to zdarma. Takže to ani není standardní.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: myslím, že bys měla taky pochopit, že nejde jen o tebe. A klidně se ti neřiď. Ten pocit úspěchu a úspěch ti samozřejmě přeju, ale koukáme na to i z pohledu co píše SPIKE411, vykoristovani to prostě je.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GRANTORINO: proč mají vždycky lidi pocit, že potřebuju s něčím poradit?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: intelektuálka, ale do svého vzhledu musíš investovat, což předpokládám není úplně málo, vlasy, makeup, nehty... Chápu tvoje nadšení, ale popravdě tohle vždycky podrývá mimojiné i trh... Zvažila bych na tvém místě místě, jestli si neříct natvrdo o honorář. A promiň, ale ani masivní sleva to nevyváží...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SPIKE411: souhlas, přijde mi to celkem i jako drzost teda, že to nezaplatí :/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: proč jeste neco davat, kdyz firma "plní sny obycejnym lidem"
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že mi přijde, že tenhle model docela balancuje na hraně vykořisťování. A doufal bych, že nějaký kousek poskytnou úplně zdarma.
    (Ale samozřejmě neznám všechny okolnosti.)
    LOGO
    LOGO --- ---
    MADIETTA: takže už budeš i influencerka :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem tzv. intelektuálka, co celej život dělá práci, která by se dala považovat též za intelektuální, a snad se mi v ní i celkem daří, a přesto jsem na vrcholu blaha z toho, že mi na prahu padesátky firma vyrábějící mé oblíbené oblečení nabídla, jestli nechci být jednou z modelek na jejich stránkách, což budu dělat úplně zadarmo, resp. pouze za masivní slevu na jejich produkty.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    jsem se asi přejedl
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    JAJITA: Když si dojedeš do Budejic, tak se domluvíme :))
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TUXAMINA: Kdy ti můžu přistavit to moje? ;-)
    TUXAMINA
    TUXAMINA --- ---
    Mám ráda, když si sjedu umýt auto, ať už moje nebo kohokoliv z rodiny, uklidím ho, vysaju, umeju si všechny záhyby, kde se nedostala voda. Umeju i vše kolem motoru. Pak vezmu cockpit a pěkně vyleštím zevnitř. Když je čas a počasí, tak naleštím i auto zvenku. A jak je to auto pak krásně čisté a voňavé…než tam vlezou děti :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam