• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: To jsem četla a i vlastnila a poslouchala jako audioknihu na YouTube.

Stejně si dál jedou v podvědomí moje divnoprogramy bez ohledu na to co dělám a nebo nedělám.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TLAMPAC: ideální knížka na dovolenou :-)

TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nebylo nic jinýho po ruce, a tak jsem začal číst Důmyslné umění jak mít všechno u prd**le. Není to tak hrozný.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Žoju v tom, že jsem v Dolomitech, ale jsem "jen" v Italskejch Alpách a na Dolomity se jen z kopců koukám. Ale i tak je to prima.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..bude mi chybět...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ja se takhle posledně snažila vyhodit pavouka (dobre, kecam navadela jsem dceru, která se nebojí), ale vzdy nejak utekl a pak se vrátil na svoje místo. Když utekl asi potřetí, tak jsem ho nasla ve sprše a rozhodla se ho spláchnout. Po par hodinách koukam a pavouk se mokry tahnul sprchovou vanou. Tak mi ho bylo líto a dostal milost. Druhy den toho pitomce najdu utopeneho v kralici misce!? Proste nezvratnej osud.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: pokud nebude otvirat okynka v mhd
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PIKKMA: tak pokud máš na sobě jenom tepláky a nic jiného tak to myslím spousta mužů promine:)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dneska mám na sobě TEPLÁKY! Protože tam kde jsem byla jsem neměla nic jiného co by bylo čisté a teplé zároveň.

Všem kdo mě dnes potkají se omlouvám za způsobené trauma
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Zakápnout pryskyřicí
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ale na tu gothic botu to asi byl případný doplněk
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ubila jsem babouka železnou tyčí
    vezmu boty, že si je opucuju a najednou koukám, že na podpatku sedí pavouk na výzvu "opusťte botu", nereagoval. nehnul se z místa ani po šťouchnutí. zkrátka byl drzý a skončil. způsobné pavouky, co se zdržují v koutě a nezlobí, toleruju

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: hurá, gratuluju :)! tak to má bejt! rozhodně potěšilo!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MADIETTA: Dobře ty!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jistě vás některé potěší, že jsem s danou firmou vstoupila do jednání a dohodla si místo slevy finanční odměnu. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Si vás tady čtu a najednou si vzpomenu, že o podobném nevděku jsem nedávno četl jinde:

Ben Connor declines Great Britain selection after being asked to pay to compete - BBC Sport
    https://www.bbc.com/sport/athletics/articles/cly8lrlnxn4o

TL;DR: UK Athletics, oficiální sportovní asociace, chtěla poslat olympijského běžce Bena Connora reprezentovat Británii na evropský šampionát v Belgii, ale chtěla po něm, aby si to zaplatil ze svého. Connor se nasral a veřejně napsal, že jim za těchhle podmínek na nějakou reprezentaci sere:

Connor - who was part of Team GB at the Tokyo 2020 Olympics - had been selected to run the half marathon in Leuven, Belgium in April.
    In its selection policy, UK Athletics asks athletes for a fee of up to £1,100 to cover things like travel, accommodation, food, kit and staff.
    Connor wrote in a post on Instagram that England Athletics have offered to subsidise the cost, "to which I'm sure many are grateful".
    But the 32-year-old added that he felt "representing GB shouldn't come down to who can or cannot afford to pay for it".

---
    Tak to jen tak, volná asociace :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: oukej :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO: hele ja sem samozrejme v nelitostnem svete modelingu taky jako doma, ale i tak si myslim, ze blazene nevedomi civiliste maji pravo se na vedlejsak prodavat pod cenou, protoze to pro ne ma daleko vyssi pridanou hodnotu nez financni.

ale to sou jen takovy abstraktni bridilsky uvahy pro lidi, ci neznaj svoji skutecnou trzni hodnotu no..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: ne, to je holej fakt z hnusnýho kapitalistickýho byznysu, když ti dojde, že tou akcí strávíš hodiny přípravou, musíš si na to vyhradit čas, investoval si do toho dost času, samotný focení budou hodiny, nějaký cestování tam a zpět, atp. A tobě pak dojde, že pozvání na oběd, slevový kupon a slíbený promo, prostě neodpovídá vynaložené energii. A každej jinej si to v oboru nechá normálně zaplatit.
    Ale když na to jednou kývneš, pak ti to dojde a v příštím kole se bude zadavatel najednou divit, proč chceš zaplatit, když předtím ti stačila slevička...

Jestli v tom vidíš komunismus, tak to byl asi dobrej model dneska a to ani nesvitilo sluníčko moc :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO: to je jak z nakyho prvomajovyho projevu Antonina Zapotockeho..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam