• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    XBAHNO: To jsou kryptofašisti; já každej rok pořádám masivní letákovou kampaň za Left Foot Rectangular Unification!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAMILLOS: Přiznám se, že na první dobrou jsem se podivil, co máš proti Right Hand Circular Polarization a jestli je to odpor ke kruhové polarizaci obecně, nebo LHCP je v cajku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JAMILLOS: tak je to spíš kapela pro holky, no...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy mi nic neříkali RHCP. Docela se mi líbilo Californication – poslouchala to občas bejvalka, čili já taky :) – a sem tam měli vcelku chytlavej song, ale jinak je to nafouknutá bublina. Na to, kde jsou, rozhodně.
    NEI
    NEI --- ---
    A přiznávám se že sem tam přemejším nad tím jít žít do kláštera, nebo do alternativní komunity, tam mě to táhne už několik let.
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak každá kniha tě tak nějak maličko změní.
    Nechává v tobě svůj obtisk, stejně jako lidi.

Ale jako jo, máš recht - plácla jsem de facto blbost.
    Mám asi nějaký ultra-hloupý období poslední dobou. :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI: jasně, těžko čekat, že tě knížka nějak zásadně změní ;-)
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: To jsem četla a i vlastnila a poslouchala jako audioknihu na YouTube.

Stejně si dál jedou v podvědomí moje divnoprogramy bez ohledu na to co dělám a nebo nedělám.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TLAMPAC: ideální knížka na dovolenou :-)

TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nebylo nic jinýho po ruce, a tak jsem začal číst Důmyslné umění jak mít všechno u prd**le. Není to tak hrozný.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Žoju v tom, že jsem v Dolomitech, ale jsem "jen" v Italskejch Alpách a na Dolomity se jen z kopců koukám. Ale i tak je to prima.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..bude mi chybět...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ja se takhle posledně snažila vyhodit pavouka (dobre, kecam navadela jsem dceru, která se nebojí), ale vzdy nejak utekl a pak se vrátil na svoje místo. Když utekl asi potřetí, tak jsem ho nasla ve sprše a rozhodla se ho spláchnout. Po par hodinách koukam a pavouk se mokry tahnul sprchovou vanou. Tak mi ho bylo líto a dostal milost. Druhy den toho pitomce najdu utopeneho v kralici misce!? Proste nezvratnej osud.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: pokud nebude otvirat okynka v mhd
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PIKKMA: tak pokud máš na sobě jenom tepláky a nic jiného tak to myslím spousta mužů promine:)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Dneska mám na sobě TEPLÁKY! Protože tam kde jsem byla jsem neměla nic jiného co by bylo čisté a teplé zároveň.

Všem kdo mě dnes potkají se omlouvám za způsobené trauma
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Zakápnout pryskyřicí
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ale na tu gothic botu to asi byl případný doplněk
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ubila jsem babouka železnou tyčí
    vezmu boty, že si je opucuju a najednou koukám, že na podpatku sedí pavouk na výzvu "opusťte botu", nereagoval. nehnul se z místa ani po šťouchnutí. zkrátka byl drzý a skončil. způsobné pavouky, co se zdržují v koutě a nezlobí, toleruju

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MADIETTA: hurá, gratuluju :)! tak to má bejt! rozhodně potěšilo!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam