• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    STICKYGREEN: Mě takhle formoval One Hot Minute. Calif dobrý, BTW sem tam, Stadium so so a pak už jsem to přestal poslouchat... tohle postý vylouhovaný kvílení:
    Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities [Official Music Video]
    https://youtu.be/Q0oIoR9mLwc?si=rDOMB7PeaoFHWIdr

Se absolutně nemůže rovnat tomuhle

Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop
    https://youtu.be/BrCQFnjr-xk?si=Smlj2Gbch3zYx7T4
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Přiznám se, že Blood Sugar Sex Magic je album, který zásadně formovalo můj hudební vkus. Na kytary sice moc nejsem a už sem to neslyšel snad 25 let..RHCP jsou teď ale hroznej popík a to poslouchat nemůžu .
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Chápu, není to tvůj šálek čaje. Já to takhle mam třeba s Maddonou a Abbou...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    LIQUID_SOUND: Moje taky. Mimo jiné i kvůli Navarrovi (to je TEN Sarcastic Mr. Know-it-all ze Scar tissue) se kterym si prostě nesedli. Ale Frusciante vypadal tehdy jamo vykuchaná čarodejnice. Ten to s tim herákem rozjel prvoligově...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JAMILLOS: Imho čim starší, tim lepší. One hot minute je moje srdcovka.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ERVIN: Já si některý ty starý hitovky trochu pamatuju a neříkám, že kdybych stál na fesťáku a tohle tam hrálo, že by to se mnou trochu nehejbalo, nicméně... kdyby hráli v našem městě a já měl možnost jít zadáčo, nejspíš bych ani nešel. Nehaním je, ale není to můj styl a přijdou mi přeceňovaný.
    Nicméně pořád stokrát lepší než třeba Linkin Park. :)
    (o la la, to bude mínusů :D)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Pokud bys chtěl změnit názor, tak doporučuju starší desky. Blood Sugar Sex Magik a mnohými zavrhované One Hot Minute, kde RHCP brali heroin, abychom my nemuseli a do nálady alba se to propisuje fest.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    XBAHNO: To jsou kryptofašisti; já každej rok pořádám masivní letákovou kampaň za Left Foot Rectangular Unification!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAMILLOS: Přiznám se, že na první dobrou jsem se podivil, co máš proti Right Hand Circular Polarization a jestli je to odpor ke kruhové polarizaci obecně, nebo LHCP je v cajku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    JAMILLOS: tak je to spíš kapela pro holky, no...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nikdy mi nic neříkali RHCP. Docela se mi líbilo Californication – poslouchala to občas bejvalka, čili já taky :) – a sem tam měli vcelku chytlavej song, ale jinak je to nafouknutá bublina. Na to, kde jsou, rozhodně.
    NEI
    NEI --- ---
    A přiznávám se že sem tam přemejším nad tím jít žít do kláštera, nebo do alternativní komunity, tam mě to táhne už několik let.
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Tak každá kniha tě tak nějak maličko změní.
    Nechává v tobě svůj obtisk, stejně jako lidi.

Ale jako jo, máš recht - plácla jsem de facto blbost.
    Mám asi nějaký ultra-hloupý období poslední dobou. :-)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NEI: jasně, těžko čekat, že tě knížka nějak zásadně změní ;-)
    NEI
    NEI --- ---
    LORD_DE_SEIS: To jsem četla a i vlastnila a poslouchala jako audioknihu na YouTube.

Stejně si dál jedou v podvědomí moje divnoprogramy bez ohledu na to co dělám a nebo nedělám.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    TLAMPAC: ideální knížka na dovolenou :-)

TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nebylo nic jinýho po ruce, a tak jsem začal číst Důmyslné umění jak mít všechno u prd**le. Není to tak hrozný.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Žoju v tom, že jsem v Dolomitech, ale jsem "jen" v Italskejch Alpách a na Dolomity se jen z kopců koukám. Ale i tak je to prima.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..bude mi chybět...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ja se takhle posledně snažila vyhodit pavouka (dobre, kecam navadela jsem dceru, která se nebojí), ale vzdy nejak utekl a pak se vrátil na svoje místo. Když utekl asi potřetí, tak jsem ho nasla ve sprše a rozhodla se ho spláchnout. Po par hodinách koukam a pavouk se mokry tahnul sprchovou vanou. Tak mi ho bylo líto a dostal milost. Druhy den toho pitomce najdu utopeneho v kralici misce!? Proste nezvratnej osud.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: pokud nebude otvirat okynka v mhd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam