• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    Ze nečtu e-maily který mě nezajimaj a ani nerusim odběry, tudíž na seznamu mám 15556 a na iCloudu 3887 neprectenych.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Na snídani v hotelové restauraci pozoruji manželské páry a přehrávám si tu jejich společnou linku. Má jejich vztah po letech stejnou míru vášně, jakou jsme zažívali po 10 letech my?
    Alespoň, že ta snídaně je dobrá...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HAR4NT: Word
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: MS Office zrovna tak
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Právě jsem odtancovala vystoupení, kde mi padala celou dobu sukně, kterou jsem si držela... Když jsem sundala sukni hrozně nenápadně, na dalších tanec mi padaly zas kalhoty... Tvl.jsem amatér fakt 🤦‍♀️
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ERVIN: no prave
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NEI: díky Office se umím vyrovnat s cringe situacemi. neuvěřitelná škola.
    NEI
    NEI --- ---
    Koukám se potřetí na celej The Office US a miluju to.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    PALEONTOLOG: To jsou Linkin park nebo Korni.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    K RHCP mám nostalgický vztah. V naší školce se vždy ke konci roku pořádala zahradní slavnost, hitovky typu Maxim Turbulenc apod. Jeden rok ale některá z učitelek provedla sabotáž, místo Jedejedemašinky se z repráků ozvalo Californication, děti pařily úplně stejně jako na dětské hitovky a bylo to poprvé a naposledy totálně pohodové zahradní odpoledne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    rhcp, to jsou ti šmejdi zodpovědní za nu-metal :-E jednoduše - katastrofa
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    STICKYGREEN: Mě takhle formoval One Hot Minute. Calif dobrý, BTW sem tam, Stadium so so a pak už jsem to přestal poslouchat... tohle postý vylouhovaný kvílení:
    Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities [Official Music Video]
    https://youtu.be/Q0oIoR9mLwc?si=rDOMB7PeaoFHWIdr

Se absolutně nemůže rovnat tomuhle

Red Hot Chili Peppers - Coffee Shop
    https://youtu.be/BrCQFnjr-xk?si=Smlj2Gbch3zYx7T4
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Přiznám se, že Blood Sugar Sex Magic je album, který zásadně formovalo můj hudební vkus. Na kytary sice moc nejsem a už sem to neslyšel snad 25 let..RHCP jsou teď ale hroznej popík a to poslouchat nemůžu .
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Chápu, není to tvůj šálek čaje. Já to takhle mam třeba s Maddonou a Abbou...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    LIQUID_SOUND: Moje taky. Mimo jiné i kvůli Navarrovi (to je TEN Sarcastic Mr. Know-it-all ze Scar tissue) se kterym si prostě nesedli. Ale Frusciante vypadal tehdy jamo vykuchaná čarodejnice. Ten to s tim herákem rozjel prvoligově...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JAMILLOS: Imho čim starší, tim lepší. One hot minute je moje srdcovka.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ERVIN: Já si některý ty starý hitovky trochu pamatuju a neříkám, že kdybych stál na fesťáku a tohle tam hrálo, že by to se mnou trochu nehejbalo, nicméně... kdyby hráli v našem městě a já měl možnost jít zadáčo, nejspíš bych ani nešel. Nehaním je, ale není to můj styl a přijdou mi přeceňovaný.
    Nicméně pořád stokrát lepší než třeba Linkin Park. :)
    (o la la, to bude mínusů :D)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    JAMILLOS: Pokud bys chtěl změnit názor, tak doporučuju starší desky. Blood Sugar Sex Magik a mnohými zavrhované One Hot Minute, kde RHCP brali heroin, abychom my nemuseli a do nálady alba se to propisuje fest.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    XBAHNO: To jsou kryptofašisti; já každej rok pořádám masivní letákovou kampaň za Left Foot Rectangular Unification!
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JAMILLOS: Přiznám se, že na první dobrou jsem se podivil, co máš proti Right Hand Circular Polarization a jestli je to odpor ke kruhové polarizaci obecně, nebo LHCP je v cajku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam