• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ALESH
    ALESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: no tak nejlepsi bylo kdyz na zahajeni predvolebni kamapane moderatorka Pazderkova kricela do mikrofonu "Ted je cas na zmenu!" Takovy slogna bych ne meetingu nejsilnejsi vladni strany necekal.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Vždy, když jedu kolem billboardu "Teď jde o Česko", nabíhá mi dovědek "zatímco dosud šlo o... "- a už jsem v rámci své abreakce vystřídala namátkou Bhután, Angolu, Jordánsko, Albánii,... Prostě tenhle slogan se mi zdá fakt dost nepovedenej.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FIONOR:
    když nemůžeš přidej víc & každej si musí pomoct sám jsem slysel
    ACKO
    ACKO --- ---
    Dala jsem si na sociální síti sledovat Romana Šmuclera a vydržela jsem to necelou hodinu než jsem to zase zrušila.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já už nemůžu - jsem vyčerpaný z práce, vidina, že se to zlepší, je v nedohlednu, a velkou část času trávím (krom práce) snahou se nerozbrečet ze samého zoufalství.
    A stejně zatnu zuby a budu mávat, dokud se definitivně nezhroutím.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ERRTU: No ne vsechny zapalovace jsou plnici :) paradoxne se lepe plni ty neplnici :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ERRTU: takže... tím chceš říct... že to není jenom tím, že celá naše rodina je na to úplně blbá?
    protože my jsme nezvládli ani tu zmraženou ruku.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    za celý můj utrapený život se mi jednou jedinkrát nepovedlo doplnit plyn do zapalovače.
    zkoušeno pravidelně zhruba v pětiletých intervalech. nástavce nenástavce, ukazovali mi to, nejlepší výsledek je zmražená ruka. nevim.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    LADY_MYSKA: Ty rebele!
    Přiznávám, že mě toto přiznání potěšilo a pobavilo zároveň. Kéž by všechna vystoupení z komfortní zóny byla tak roztomilá.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Poprvé jsem vedomne nevrátila knížku do knihovny a porad se citim podivne. Pac ja tyhle termíny dodrzuji a hlídám si. Tohle je něco nového a neznámého
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Když ho tu třeba tak den či dva nikde nezahlídnu, začínám přemýšlet, jestli je v pořádku.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pořád si pletu id PIKKMA a id PAIKA kruciš :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BERRUNA: jak rikas!:)))
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    HAR4NT: ten hranatý?:D no potěš
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HAR4NT: právě proto se ptám, abys nechyt ňákej ten ajc. Pokud ho už nemáš ovšem...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VERSONNENHEIT: ne ja to mam jen na masturbaci
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HAR4NT: umyl jsi to v savu?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    koupil sem na zizkove na ulici od naky corky stangli lovecaku
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LIQUID_SOUND: nastesti kdyz odejdes driv z kina muzes vratit listek a dostaneš prachy kdyz uvedes zmineny.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AKAMAFERA: "Tichý" telefonování, focení plátna a následný x minut dlouhý postování na sociální sítě, wtf hlasitý čtení textů z plátna, "vtipný" komentování pro okolí, courání pro chlast nebo taky "tichý" překládání dialogů z celýho filmu z češtiny do ruštiny pro sousedící kamarádku...

Nesnášim chození do kina. Je fuk jestli běžnýho komerčního nebo tzv. artovýho. Všude stejný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam