• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    koupil sem na zizkove na ulici od naky corky stangli lovecaku
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LIQUID_SOUND: nastesti kdyz odejdes driv z kina muzes vratit listek a dostaneš prachy kdyz uvedes zmineny.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    AKAMAFERA: "Tichý" telefonování, focení plátna a následný x minut dlouhý postování na sociální sítě, wtf hlasitý čtení textů z plátna, "vtipný" komentování pro okolí, courání pro chlast nebo taky "tichý" překládání dialogů z celýho filmu z češtiny do ruštiny pro sousedící kamarádku...

Nesnášim chození do kina. Je fuk jestli běžnýho komerčního nebo tzv. artovýho. Všude stejný.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Před odjezdem na dovolenou se obvykle balíme do 2 velkých kufrů. A skoro nikdy se to nepovede a skoro vždy vyjde ten černý petr na mě, tj. žena s dětmi se vejdou ale z mých věcí nic :) Připadám si jako ten chudák sloní samec v pražské zoo, jak je tam separovanej za tou mříží, pohupuje tam chobotem a smutně kouká na samice s mláďaty v hlavním výběhu. Letos vyšel na sloníka malý červený dámský kufr.
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Už nemůžu chodit do kin, kde lidi konzumujou popcorn. Weapons je překvapivě dobrej film, těšila jsem se na něj snad 3 měsíce a doporučuju, ale ohlušující konzumaci všech lidí i během tichejch scén fakt nedávám, šílený. Museli jsme si přesednout. Proti popcornu nic vyloženě nemám, třeba u nějaký hlasitý řachandy, na animáku, hovno zle. Loni stejná, nepochopitelná situace u Zóny zájmu. U toho jsem už vůbec nepochopila hlasitý mluvení, mlaskání a žraní. Viditelně jsem přecitlivělá, páč lidí tohohle ražení tam dneska byla většina.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: *jsem
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Mam rada lidi a strasne rada poznavam novy. Ale vzdycky me to rychle prejde, kdyz si zase uvedomim, jak uplne jina.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Strašně ráda pozoruji lidi, jak pozorují jiné lidi a mění se jim kolikrát nevědomky výraz v obličeji.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GIRAFFKA: :))))

Nastesti ne. Hneda je svetla strana :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RAINBOF: nehoda v oblasti spodaru?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Zase hraju pokemony
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    mam libove vohaknutyho Finche

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Objevil jsem temnou stranu smíchu...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem se přistihl, jak si zase nakupuju hadříky na Vinted. Jsem žena a potřebuji odbornou pomoc.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    HNL: na jednu stranu se stydim, ze neznam a musel jsem si to dohledat. Na druhou stranu, "tak dik" ... ted se te melodie nezbavim, hodne vtirava :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HNL: Tak dík.
    HNL
    HNL --- ---
    Od rána mi jede v hlavě ústřední melodie Plechové kavalerie.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... musim si zacit merit tlak a tep trikrat denne ...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GRANTORINO: Frontend je ksicht. To, s čím interaguješ jako uživatel, zákazník. Třeba webová stránka, která se ti zobrazí v prohlížeči.
    Backend je to na pozadí, třeba na serveru.

Frontend and backend - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Frontend_and_backend
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KURE: hele na me musíš jak na debila, nevim, co je fronted, backeendovy zpracování dat

Ale já jsem ještě ten oldschooler, co rozdaval ve čtvrti letáky a když začali všichni lepit na schránku napis "reklamu nevhazovat", tak můžu říct, že vhozenych letáků a katalogu do schranky výrazně ubylo a ten job tak trochu zanikl...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam