• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: a taky bys byl tak hezky oblečenej a vybavenej (jako postavymého manžela?) :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALAMAN: kdybych se o svoji fyzickou schránku staral aspoň z půlky jako o některé své virtuální postavy, tak jsem olympionik.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kdysi mi vyndali nádor, málem jsem chcípl na gangrénu. Rok jsem na to sral, než to bolelo tak, že jsem jel v noci tágem rovnou pod kudlu. Každýho půl roku mám chodit na kontrolu, což mi vydrželo sotva dva roky. Už jsem tam dobrejch třináct let nebyl. Jsem dement a tímhle stylem akorát tak dřív umřu, protože to není jenom onkologie, seru v podstatě úplně na všechno. Když já už se k těm doktorům bojím chodit. Vím, jak moc je to iracionální a hloupý, ale nemůžu si pomoct. Přiznávám se, že totálně seru na vlastní zdraví, a tím ubližuju blízkým.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SALVATOR: To bude průser... Nebo pochvala!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Už se neumím dívat na film - hodinu projíždím Netflix abych si vybral nějakou sracku, kterou stejně procumim do mobilu :/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: Hajzl jeden mrňavej.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SALVATOR: Gratuluju, bratře, je to impostor syndrom.

A jaký má roztomilý prstíčky u nohou! A ty velikánský kukadla!
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: kdyby to prasklo, tak půjdeš jinam, o nic nejde, je to jen práce, klid :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Nebude.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Jak se to říkávalo tenkrát? Zatloukat, zatloukat, zatloukat. A když se na to přijde, tak zatloukat :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Dobře, no, ale stejně to bude průser.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Není, takhle to dělá většina lidí. Fake it till you make it, ne?:D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tvl neni to impostor syndrom? To je impostor syndrom, žejo?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Občas mám fakt divnej pocit, když sedíme v práci a řešíme něco s businessem, nebo project managementem a z nich vypadne něco ve smyslu "no ale to ty jako analytik víš nejlíp," nebo "to je tvoje parketa," nebo vůbec na nich jde vidět, jak věřej mejm znalostem a schopnostem a já tam sedim jako

a s těmahle pocitama se hlásím jinam, kde sem si řek 30k víc a voni taky vypadaj, že mi věřej a že mě asi budou chtít a mě to na jednu stranu fakt těší, ale občas mi probleskne hlavou myšlenka, jakej to bude strašnej průser, až na mě praskne, jaký sem dementní nezaostřený hovado a tele.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Hezky jak funguje fantazie. Resime minulost ale co presne s tim ceskem maj v umyslu, se nikdo nepta :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Já si vždycky vzpomenu na comics Hitman od Gartha Ennise, kde v jednom díle Hitman s kumpány na začátku při průseru volá na pomoc policii, pak to celý vybojují sami a na konci, když je všude spoušť a je po všem, tak na scénu s majáky a sirénami najedou policejní auta, z nich vyskáčou strážníci a "fofrem, jdeme zasahovat!"
    A hlavní hrdina se jich s poker face ptá: "Kde vy jste celou dobu byli?"
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ALESH: Uz vyber Pazderkovy byl opravdu tah hodny mistra.
    ALESH
    ALESH --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: no tak nejlepsi bylo kdyz na zahajeni predvolebni kamapane moderatorka Pazderkova kricela do mikrofonu "Ted je cas na zmenu!" Takovy slogna bych ne meetingu nejsilnejsi vladni strany necekal.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Vždy, když jedu kolem billboardu "Teď jde o Česko", nabíhá mi dovědek "zatímco dosud šlo o... "- a už jsem v rámci své abreakce vystřídala namátkou Bhután, Angolu, Jordánsko, Albánii,... Prostě tenhle slogan se mi zdá fakt dost nepovedenej.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FIONOR:
    když nemůžeš přidej víc & každej si musí pomoct sám jsem slysel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam