• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MARKYSHA: Krátkodobé řešení, než se vrátím k spokojenému single životu s občasným nezávazným sexem, ze kterého se třeba časem vyklube partnerství pro život. Jenom škoda, že mi bude skoro 40, do píči. Za chvíli budu plesnivej a půjdu do penálu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: já jsem asi divná, ale nevidím na tom nic špatného. Kolikrát to lidem zachránilo i manželství. Služba jako služba.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A to chce nějakou pěknou písničku.

Život je takovej (1996 Remastered Version)
    https://youtu.be/rt5CdpJPcp0?si=dWQQiXhipI3sjVEH
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Život prašivej :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A včera jsem se byl podívat na synovce a bráchova přítelkyně se mě zeptala, co my a miminko. Nevim, do píči. Jsme spolu skoro deset let a děti nemáme jen tak z prdele. Jeko dávno nejsem žádnej cíťa, ale tahle otázka mě totálně rozložila. Prosím, neptejte se kurva bezdětných lidí na děti!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Uvažuju nad tím, že půjdu do bordelu. Sice to asi bude dost divný a pravděpodobně budu zklamanej, ale alespoň si zašukám. Zahejbat manželce nechci. A jít do bordelu není podvádění, ale spíš něco jako návštěva kadeřnictví. Kdy se ze mě stal takovej cynik?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Až teď jsem pro sebe objevila Stopařova průvodce po Galaxii. Čím víc lidí mi ho během let vnucovalo, ti víc narůstal (dětský, ano) odpor. Teď to dohanim se vší parádou, takže hlasité odbourání sebe sama v plným autobuse, například. Všechno má holt svůj čas.
    MGMBILL
    MGMBILL --- ---
    Tenhle rok se topím v dopaminu. Sex, motorka, lezení, přeskoky. Všechno z toho je pro mě hodně intenzivní. Asi to dělám jinak než dřív... Začal jsem lízt bez lana. Je to pro mě extrémně intimní záležitost. Je to jako bych objevil novej svět. Něco starýho se rozpadlo a to nový se nedá srovnat s ničím, co jsem za posledních 34 let zažil. Někdy mám dny, kdy nic z toho nedělám. Jenom tak jsem, sám se sebou a užívám si to. Pak se to všechno zase rozjede... Moc lidí nechápe jakým způsobem žiju.

Miluju život.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALAMAN: musis se udrzovat kvuli kocickam. Mrtvej jim nebudes moc platnej.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ERRTU: a taky bys byl tak hezky oblečenej a vybavenej (jako postavymého manžela?) :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALAMAN: kdybych se o svoji fyzickou schránku staral aspoň z půlky jako o některé své virtuální postavy, tak jsem olympionik.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Kdysi mi vyndali nádor, málem jsem chcípl na gangrénu. Rok jsem na to sral, než to bolelo tak, že jsem jel v noci tágem rovnou pod kudlu. Každýho půl roku mám chodit na kontrolu, což mi vydrželo sotva dva roky. Už jsem tam dobrejch třináct let nebyl. Jsem dement a tímhle stylem akorát tak dřív umřu, protože to není jenom onkologie, seru v podstatě úplně na všechno. Když já už se k těm doktorům bojím chodit. Vím, jak moc je to iracionální a hloupý, ale nemůžu si pomoct. Přiznávám se, že totálně seru na vlastní zdraví, a tím ubližuju blízkým.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SALVATOR: To bude průser... Nebo pochvala!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Už se neumím dívat na film - hodinu projíždím Netflix abych si vybral nějakou sracku, kterou stejně procumim do mobilu :/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: Hajzl jeden mrňavej.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SALVATOR: Gratuluju, bratře, je to impostor syndrom.

A jaký má roztomilý prstíčky u nohou! A ty velikánský kukadla!
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: kdyby to prasklo, tak půjdeš jinam, o nic nejde, je to jen práce, klid :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Nebude.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SALVATOR: Jak se to říkávalo tenkrát? Zatloukat, zatloukat, zatloukat. A když se na to přijde, tak zatloukat :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    FRK_R23: Dobře, no, ale stejně to bude průser.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam