• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BLOWUP: Tak pokud se bavíme o "normálně" tal z flašky se nepije, žeo...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že moje představivost nestačí ani na to, co je to pít "normálně" a co je to pít "nějak".
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: chapu, ale zaroven soucitim, ja to mam teda do EU o dost bliz..:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SPIKE411: proc proklata? Ja nic neproklinam. Samozrejme muzes i s tim vickem nejak z ty flasky pit. Ja ale nechci pit "nejak", ale normalne. Coz by bylo mozny vyresit i jinym designem toho vicka, kdyby tomu nekdo venoval asi o tricet vterin vic casu. Ale utrhnout to jde taky, no problem, all good.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že moje představivost nestačí na to, abych si dokázal představit, jak ta proklatá EU víčka překáží v pití. Můžete mi to někdo prosím ukázat? Natočit se třeba na názorné video, které by ten problém demonstrovalo? Díky.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: Ano, pokazdy kdyz dostanu zizen, sednu do auta a jedu pres hranici koupit si lahev mineralky. Mam to jen asi hodinu cesty tam a hodinu zpatky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: a to si pro ne jezdis ze Svycarska do EU?:))
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BLOWUP: ja vim:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ANTICLOVEK: nechapu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    divoký život slamněného vdovce!
    včera v noci jsem nešel na brko spořádaně do koupelny. ne, já si po sedmnácti letech chození do kurácké rezervace přinesl popelník do obýváku ke kompu a telce a odpalil to tam!
    připadal jsem si jako největší buřič a rebel od dob Havlíčka Borovského.
    yolo! acab! žerte bohatý!
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Uz rok plati smernice EU ktera pozaduje aby vicka PET lahvi nesla po otevreni oddelit. Coz v mem pripade vede k tomu, ze u kazde lahve to vicko utrhnu a pote ty visici zbytky jak z vicka, tak z lahve ciste kapesnim nozem uriznu aby z ni slo pit.

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Tak ono se ne nadarmo říká, že pokud to v posteli klape, tak sex tvoří "bájvoko" 20 % vztahu, zatímco když to nefunguje, tak je to 80 %. Takže to bych měl úplně stejně jako ty: též bych měl velký problém v takovém vztahu zůstat.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: nevim, ja mel nekolik extremne intenzivnich, casto delsi dobu trvajicich epizod s zenskejma se kterejma byl opravdu jenom ten sex - samozrejme jsme si byli sympaticky a za jinych okolnosti by to treba bylo i vic, ale presto to melo neco hodne autentickyho, i kdyz slo „jenom“ o tu fyzickou stranku, casto s dlouhejma pauzama atd., ale bylo to pro oba tak intenzivni ze nebylo potreba nekomu platit aby to podstoupil.

Diky foceni par zenskejch ktery to berou hodne pragmaticky znam a ten rozdil nejak neumim odignorovat, ja jednu dobu odmital na svoje projekty brat treba i profesionalni modelky protoze mi prave vadila ta chybejici autenticita - tam presne vidis ze ma nacvicenejch svej sest poz a pet vyrazu a nic za tim neni. Predstavuju si, ze u placenyho sexu bych mel podobnej problem.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLOWUP: Ja si predstavujem, ze to bude podobne sexu s niekym koho nemilujes a ani tam neni potencial ze budes.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MART1NKA: sex bez vztahu muze po urcitou dobu fungovat prekvapive dobre, vztah bez sexu imho spis vyjimecne, mozna v nejakych hranicnich pripadech kde tu vazbu neco jinyho muze nahradit. Imho to ale nikdy neni to samy a pokud jednomu z nich ten sex opravdu chybi, je jen otazka casu kdy to skonci nebo se z toho stane neco jinyho.

Me zkusenost s placenym sexem chybi - ne ze bych proti tomu neco zasadniho mel, ale sbalit zenskou je tak jednoduchy ze k tomu proste nejak nikdy nedoslo.

Teda.. jednou jsem byl kratce s jednou damou a kdyz jsme se po letech znovu potkali, ukazalo se ze se mezitim stala profesionalkou, treba se to taky pocita. A jedna z mych dobrych znamych financuje svoji karieru umelkyne jako high class domina, ale tam se halt nase potreby doslova mijeji, takze krome fotografovani k oboustranne potese k zadnym jinym interakcim nikdy nedoslo.

Nevim, no. Prijde mi ze kupovanej sex nemuze ten autentickej nikdy nahradit, ale osobni zkusenost mi chybi, takze je to jenom takova hypoteza.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    STEPNI_VLK: mas vlastne recht, ze po dlouhodobych vztahu jsem si vzdycky daval minimalne "40 dni a 40 noci" protoze jsem na dalsi holku nemel ani pomysleni, ale nesukat kdyz je clovek single, nebo nesukat treba dva mesice se svym partnerem se kterym clovek zije/chodi..to nechapu (jedinou vyjimku asi vidim kdyz je holka po porodu)..ale znam nekolik paru kde navenek pusobej ze jsou ok a pak se bavim s tim klukem a ten mi rekne ze s nim jeho holka/manzelka nespala treba rok, takze zacal chodit jednou tydne na "privat" a podvadet ji..ale nebere to jako podvadeni...jen uz ho proste nebavilo na ni furt dorazet ze je nadrzenej. To si pak rikam jestli bych byl schopnej/ochotnej v takovym vztahu bez sexu vubec zustat.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MARKYSHA: já se v tom navíc už vůbec neorientuju. Tenhle řekl tohle, tenhle pohrozil tímhle, tenhle dostal tvrdou odvetu, tihle zaplakali, tady jásají, furt se bourají nějaká klíčová místa, furt něco otáčí tah války, a zároveň se jakoby nic nemění
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NICOLLETTE: já to jenom přelítnu, nemám na to taky nervy
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přiznám se, že už nedokážu číst zprávy z fronty nebo obecně vývoje války na Ukrajině
    Vzbuďte me, až to skončí, jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam