• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: čekáš na SalmoNelu Slovákovou, až bude free?? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: to bude asi skoro se vším. Poslední ednorázové holitko taky vydrží dlouho. Snad se takive věci nedeji i s kondomy a jestli jo, tak se vlastně asi taky občas nedivím.
    Ale k předejíti těmto vecem mi zacalo pomáhat kupovat dve balení a další kupovat, když uz jsem načala první.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MADIETTA: Připomnělo mi to něco ve stejném duchu o houbičkách na nádobí. Nevím, jestli to byl mem, strip, filosofický traktát… ale prostě ta poslední houbička z balení vždycky vydrží mnohem déle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mam nekolik guilty pleasure parecku (ted treba Slevakova a ten hitlerovskej zapasnik)..kteri na socialnich sitich hrajou jak strasne jsou zamilovani a tesim se az se rozejdou.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    jsem bůvol

ale vidím rudě
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    jel sem do obchodu ikea pro zatemnovaci roletu a privezl jsem si zatemnovaci roletu, yeah!
    priste zkusim vetsi vyzvu, zahradnictvi :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    mě ty vysušený nudle nikdy nejely

ale škvarky, nebo plátek kuřecí tlačenky

game changer

p.s. samo nenavádím publikum k žádným bakchanáliím
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOPRETKA: energiťák naštěstí nepije, ale ty čínský polévky to je zlo, on má nějakou oblíbenou značku a než přijdu domů, tak už má tři v sobě..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když si koupím balení mezizubních kartáčků, používám je jako jednorázové.

Až na ten poslední v balení, ten používám vždycky celou věčnost, než se dokopu koupit nové.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KOPRETKA: To za pár let přijde, neboj. Teď je to nezajímavé.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    MARKYSHA: že jo.. jedna mražená pizza, jedna čínská polívka a zapít energitakem... Kde je moje letitá výchova o zdravé stravě.. tak to bych fakt ráda věděla..
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TRISSIE: mýmu pubošovi teda ta jedna mražená nestačí, to se mi vůbec nevyplatí. Ale když mu koupím pizzu na těsto, tak si ji udělá sám.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: pro hladový puboše dobrý! :-)
    já to nežeru, ale většinou doma jednu dvě v mrazáku máme, starší děcka už zůstavaj při nemoci nebo o ředitelskejch dnech doma samotný, mraženou pizzu si udělat zvládnou a mně tím odpadne nutnost něco složitě chystat večer předem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Některý ty čínský polívky jsou v pohodě, vzhledem k náročnosti přípravy. Mražená pizza je ale artitkl, kterej taky nechápu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MLIKARNA: a to ti fakt chutná? žiju v domnění, že to konzumují jen opravdu nemajetní lidé nebo ti, co se fakt nenávidí :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: OK, vidis, na to bych nepomyslel.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: jakej archeolog, to patri do Prvouky, je to zasadni popkulturni rozcestnik a nejen proto, ze tam hraje profesor Snape a nema curaka:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: Tyve to je petadvacet let starej film..Ty ses archeolog :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: v Dogma to iirc fyzicky taky nedal, ale pastyrka ho myslim uplne na vecnost nezavrhla a neznicila:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MARKYSHA: Me uplne rozplakalo ze to byl snad prvni film, kde se nepovedlo zachranit Mata Damona.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam