• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FRK_R23: pro hladový puboše dobrý! :-)
    já to nežeru, ale většinou doma jednu dvě v mrazáku máme, starší děcka už zůstavaj při nemoci nebo o ředitelskejch dnech doma samotný, mraženou pizzu si udělat zvládnou a mně tím odpadne nutnost něco složitě chystat večer předem.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Některý ty čínský polívky jsou v pohodě, vzhledem k náročnosti přípravy. Mražená pizza je ale artitkl, kterej taky nechápu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MLIKARNA: a to ti fakt chutná? žiju v domnění, že to konzumují jen opravdu nemajetní lidé nebo ti, co se fakt nenávidí :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: OK, vidis, na to bych nepomyslel.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: jakej archeolog, to patri do Prvouky, je to zasadni popkulturni rozcestnik a nejen proto, ze tam hraje profesor Snape a nema curaka:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: Tyve to je petadvacet let starej film..Ty ses archeolog :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: v Dogma to iirc fyzicky taky nedal, ale pastyrka ho myslim uplne na vecnost nezavrhla a neznicila:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MARKYSHA: Me uplne rozplakalo ze to byl snad prvni film, kde se nepovedlo zachranit Mata Damona.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARKYSHA: to kazdej, Karle..;)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    HAR4NT: no já teď koukala na tohle: https://www.csfd.cz/film/227786-interstellar/prehled/

a brečela jsem skoro celou dobu.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARKYSHA: to dela imho ten hudebni podkres..:)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BALAENA: imho i v takovym pripade by si Saturnin poradil, napriklad by po tom panovi mohli pojmenovat nejakou zemi dosud neobjevenou nebo neco obdobne z pravniho hlediska pripustneho
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADELHAIDA: naporsto fascinující, děkuju :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADAMIRA: Obvykle tak, že v jedný ruce držím flašku, druhou šroubuju. Odšroubovaný víčko chci položit na linku, ale jak je to přidělaný, flaškou škubnu a už to leju někam jinam, než jsem chtěla. Když jsem dost razantní, tak si lahev vytrhnu z ruky, ta visí na tom víčku co mám v druhý ruce, já se leknu a pustím ji. Pak už jen klasika, kdy si nalejvám jednou rukou, víčko se přetočí zeshora dolů do proudu tekutiny a rozleje se po okolí.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    HAR4NT: no jistě, s Lili/Fifi se ten pán, co Saturninovi loď pronajal, rozešel. A chtěl, aby se loď jmenovala Kléo.
    Ale i při tomto setkání se ho Saturnin zapomněl zeptat, jak se jmenuje, aby mohli nějakou objevenou zemi nazvat jeho jménem.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BALAENA: fakt?:) to si vubec nevybavuju, pod Kleo mi naskoci jen ten Netflix serial o assasince z DDR:)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    HAR4NT: Kléo
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HAR4NT: *expedicniho skuneru
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: Saturnin o jistem incidentu, tykajicim se vypuzeni nezvanych suchozemskych krys ze skuneru Lily (nebo Fifi..?), nerad hovori z estetickych duvodu.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    VELCORO: až příští neděli, to budu mejt okna a hajzly s koupelnama :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam