• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALONSY: kupuju třtinový v krabici. Předpokládám, že je tam proto, že (zbytečně) dražší věci musí mít lepší obal :D
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: myslíš třtinový? Podle mě obalový marketing. V plastu vypadá premiověji. Názor, třeba to má důvod. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: No a proč speciální druh papíru nestačí moučkovýmu cukru?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: (myslím teda nerafinovaný nebo surový cukr, takový ten s přirozenými mikro krystalky, normálně je vlhký a trochu drží pohromadě, a když vyschne, tak ztvrdne, muscovado třeba; z chleba si zase natáhne tu vlhkost)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Mimochodem, když vám ztvrdne třtinový cukr na šutr, funguje dát ho do dózy s krajícem (třeba toustového) chleba.

    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MART1NKA: Jo, viz následnou debatu. To jen já sem debil.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SALVATOR: Nejaky v papieri mam (znacka Aro) a u praskoveho to funguje jak pises, krystal je ok.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: google tvrdí, že se používá speciální druh papíru.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ALONSY: neznamy vojine, prirovnavat politicke skoleni muzstva k muzeu vasemu hodnoceni rozhodne neprospeje!:))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    HAR4NT: taky mě muzeum v Dačicích bavilo :D
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: protože ty krystalky jsou dost velky aby to v běžnym suchy krámu nezvlhlo dost?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: stejne je to fakt ulet, do ty doby se musely ruzny nuzny sluzky a hrdy chudy hospodyne posekat nescetnekrat, ale to bylo kazdymu fuk, pan tovarnik se zamyslel az pote, co si jeho spanila manzelka osklive poranila svou alabastrovou rucku pri slazeni kaficka

    konec politickeho skoleni muzstva
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    No ale teď mi není jasná jedna věc. Cukr bez debaty JE hydrofilní. Zároveň kromě moučky, kterej obsahuje protispékavý látky (což, pokud se nemýlim, je škrob?), jsou krupice a krystal čistě jenom cukr. Jak to, že v regálech běžně nenacházíme cukrový cihly v kusu papíru? Že by si výrobci, přepravci a prodejci dávali takovej pozor na vlhkost, se mi nechce věřit.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TRISSIE: já cukr hned přesypu a kupuju jednou za půl roku. V sáčku tu mám třtinový. Takže mě zmátl dokonale. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: angličtina má takové krásné slovo pro dovolenou s dětma, hellidays! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Sorry. Moje dovolená potřebuje dovolenou.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: přiznám se, žes mě na okamžik znejistil. ale pak jsem si vzpomněla, že LIDL má cukr krupici v prakticky stejném papírovém sáčku s modrým vzorem, jako má polohrubou mouku, a ke kolika zábavným situacím to v naší rodině už vedlo, a zase jsem si svou pravdou byla jistá! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jaaj, chybička se vloudila. Mít na krku celej den vlkodláče zanechává stopy. A to mě eště 5 dní čeká.
    Tak to se snad pro jistotu omlouvám dopředu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: Zpátky ke kořenům myslíš homole? Jejichž porcování vedlo k takovejm zraněním, že kvůli tomu teď máme kostkovej cukr? Já ti nevím, jestli všechny kořeny jsou hodny návratu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: éééé... já teda nevím, jakej cukr kupuješ ty, ale jedinej v plastu, co máme doma, je třtinovej. Moučkovej, krystal, krupice i kostkovej jsou v papíru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam