• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    No ale teď mi není jasná jedna věc. Cukr bez debaty JE hydrofilní. Zároveň kromě moučky, kterej obsahuje protispékavý látky (což, pokud se nemýlim, je škrob?), jsou krupice a krystal čistě jenom cukr. Jak to, že v regálech běžně nenacházíme cukrový cihly v kusu papíru? Že by si výrobci, přepravci a prodejci dávali takovej pozor na vlhkost, se mi nechce věřit.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    TRISSIE: já cukr hned přesypu a kupuju jednou za půl roku. V sáčku tu mám třtinový. Takže mě zmátl dokonale. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: angličtina má takové krásné slovo pro dovolenou s dětma, hellidays! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Sorry. Moje dovolená potřebuje dovolenou.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: přiznám se, žes mě na okamžik znejistil. ale pak jsem si vzpomněla, že LIDL má cukr krupici v prakticky stejném papírovém sáčku s modrým vzorem, jako má polohrubou mouku, a ke kolika zábavným situacím to v naší rodině už vedlo, a zase jsem si svou pravdou byla jistá! :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jaaj, chybička se vloudila. Mít na krku celej den vlkodláče zanechává stopy. A to mě eště 5 dní čeká.
    Tak to se snad pro jistotu omlouvám dopředu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: Zpátky ke kořenům myslíš homole? Jejichž porcování vedlo k takovejm zraněním, že kvůli tomu teď máme kostkovej cukr? Já ti nevím, jestli všechny kořeny jsou hodny návratu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: éééé... já teda nevím, jakej cukr kupuješ ty, ale jedinej v plastu, co máme doma, je třtinovej. Moučkovej, krystal, krupice i kostkovej jsou v papíru.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SALVATOR: zpátky ke kořenům, no!
    Ale teda já vždy všude vysypu i mouku. Ta mě z obalů sere asi nejvíc.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MART1NKA: To by bohužel bylo hodně kontraproduktivní. Mouka v papíru bejt musí. Cukr nemůže. Je hydrofilní a než by se dostal k tobě na stůl, měla bys cihlu v papírovým pytlíku. Velmi sladkou, ale pořád cihlu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SPIKE411: Nuzky pouzite boli, ale pytlik tenky a ten tlak nedal.
    Spis by tieto veci mali davat do papiera ako muku.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MART1NKA: NICOLLETTE: Naštěstí lidstvo už asi před čtyřmi milénii vynalezlo nůžky, které elegantně řeší otevírání i drtivé většiny moderních igelitových obalů.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    fakt nejsem vegetarián. biftečky, burgříky, tataráček, ej!
    ale na průměrné české zabíjačce jsem schopný sníst tak maximálně chleba s horčicí.
    maximálně panenka. zbytek vůbec. při představě ovaru, tlačenky, jelita nebo bože chraň kolena se mi dělá na zvracení.
    jestli je znakem správného chlapáctví schopnost sežrat roztřesenou tlustou bílou hmotu, tak se tímto prohlašuju lesbou.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NICOLLETTE: V nedelu som otvorila kilo trtinoveho cukru tak, ze sa cely balik roztrhol a vysypal na linku, za linku a na zem…
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jsem absolutní nemehlo co se týče otevírání čehokoli. Balení rýže, špagety, kafe, hell i krabička od čaje, krabičky od léků. Neumim otevřít něco tak, aby se to pak rozumně dalo zase zavřít. V horším případě, aby se to nějak nevyspalo.
    Několikrát jsem se dokonce zranila při otevírání balíčků.
    Prostě jsem asi idiot a chybí mi nějaký chromozom na tenhle skill.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: nene na nechodim s holkama z Brna :).
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KOUDY: čekáš na SalmoNelu Slovákovou, až bude free?? :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SPIKE411: to bude asi skoro se vším. Poslední ednorázové holitko taky vydrží dlouho. Snad se takive věci nedeji i s kondomy a jestli jo, tak se vlastně asi taky občas nedivím.
    Ale k předejíti těmto vecem mi zacalo pomáhat kupovat dve balení a další kupovat, když uz jsem načala první.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MADIETTA: Připomnělo mi to něco ve stejném duchu o houbičkách na nádobí. Nevím, jestli to byl mem, strip, filosofický traktát… ale prostě ta poslední houbička z balení vždycky vydrží mnohem déle.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam