• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ZRK: Nejsi v tom sama. Ja mam v planu to do vanoc vybehat, jen se musim nejak namotivovat :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZRK: přiznám se, ze jsem nejdriv premyslela, co za moderní vazu mas, ze v ni měníš baterky :))
    Můj kamarád říká, ze to je znak spokojene zeny, což tipuji, že by ted mohl být tvůj případ :) A furt je to jen číslo na váze, žádný stres ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    Dnes jsem si konečně vyměnila baterie ve své domácí váze a potvrdila si, co dávno vím. Ba ještě hůř. Vyžrala jsem se do šílené sumy na displayi a oficiálně, poprvé v životě, spadám do kategorie “nadváha”. Nechápu, jak rychle se to vlastně stalo…
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KOPRETKA: Ja uz som ich par znicila :) neni to nesmrtelne :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MICHELLEDANIELS:
    To je kuli tomu aby pusobili prirozene.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOPRETKA: 🙋... obcas vyráběj šmejdy :))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Zavařit vibrátor se podaří snad jenom mně!
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Uz dva roky chodim do ctenarskeho klubu. Naprosta vetsina jsou lidi nad 40, ale citim se tam dobre.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Včera jsem měla sex kvůli tomu, že mě štípl komár a chtěla jsem to něčím přebít a nemyslet na ten debilní štípanec.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: 🧐🧐🧐
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: já ji loupu od šťopky
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Mam se krasne. Jsem v uz v zivote spokojena. Pokazdy, kdyz se vratim do minulosti, bulim.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Oni jsou lidi, který loupou okurku?
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DEADSLUT: KBT! Facing my fears! Bohdalka, oblečená, a obešlo se to bez urinace, takže tento den považuju za vítězný.
    KULA: Oni jsou lidi, který okurku loupou bez toho?! Bortí se mi jistoty. A bortila by se mi i iluze vlastní normálnosti, kdybych ještě nějakou měla.

KULA
    KULA --- ---
    Když oloupu salátovou okurku, proužky slupky si nalepím na čelo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Nekecá.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Kamarad, se kterym se zname dlouho a nevidame az tak casto byl uprimne prekvapen, kdyz jsem mu sdelila, kolik mi je a rikal, ze by veril o deset min. Myslim, ze to trochu keca,ale stejne potesilo.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MART1NKA: nejhorsi je operacni stul a stomatologicky zakroky. Doktorka mi obcas nabizi kopanec do holene,ale vystacim si sama.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MART1NKA: Jo tak na tohle mi stačí projít našim bytem 😁
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KAIAFOX: Najhorsie na toto je aj tak lezenie. Z toho mam obcas (ked lezem nieco nad moju uroven) uplne cele kolena farebne. Jak sa sustredim na nieco ine, tak kopem do chytov inej farby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam