• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Lol, dělám si prdel, kdykoliv mě někdo někam tahal, tak sem měl tak asociální náladu, že sem se prostě na něco vymluvil a oni se na to časem sami vysrali.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Mám to naprosto stejně. Na druhou stranu si říkám, že taky můžou zvednout telefon a někam mě vytáhnout.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Jsem strašný kretén co se týče udržování vztahů a vidění s kamarády. Technicky jsem o většinu přišel protože nejsem štond zvednout telefon a někam je vytáhnout.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MARKYSHA: bude to znít jako klišé, ale ženám s nízkým sebevědomím fakt pomáhá jakýkoliv druh tance. Tam se opravdu často vyklube z nenápadných žen velice šarmantní žena, silně doporučuju. Je jedno jaký druh tance.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Že mě kolega dost překvapil, když mi řekl, jak o mně mluví lidi v muzeu.. 🤦
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LUSINDA: To je fakt, mas pravdu ze malokdy se treba za nekym otocim..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARKYSHA: ona to je obcas i zenska nemoc se zbytecne moc kritizovat :)
    On kazdy bude mit nejake to hezke osobni kouzlo, jen to kazde jedno kouzlo nepusobi na kazdeho :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak bych to pochopila. Hodně lidí mi řeklo, že mám kouzlo osobnosti, ale to pořád nevylučuje to, že vypadám jak cuchta a když se o něco pokusím, tak vypadám ještě hůř.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak uz i ja podlehla a koupila bezdratova. Ale dratovky stejne po kapse v zaloze budu radeji mit. Uplne uz se vidim, jak budu lina je nabijet. Stejne jako power banku, ktera mi uz x let jen lezi v supliku.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LUSINDA: šarm je osobni kouzlo, kdyz zaujmes i bez vzhledu. Nekdo rekne energie, ktera te prasti, kdyz samantni osoba nekam vejde. Zeny ho casto maji, ale pravdou je, ze zen s puvabem kanalu je taky dost.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    DR_NIKITA: šarm nehodnotim u lidí co znám, ale pokud se projdes v obchodě, galerii, na ulici .......tak aspoň pro mě vyčnívá fakt málokdo.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LUSINDA: Tohle tvrzeni mi prijde dost mimo, ale asi zalezi i na "holcici" bubline dle ktery tohle usuzujes..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    RENFRI: a já taky! Svůj, ale mám. Dokonce mi to několik lidí i řeklo. :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A to já zas klidně řeknu, že šarm mám, nevím, proč by ho měla mít málokterá žena…
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    MARKYSHA: já taky. Připadám si jak Maláčová. Taková umaštěně upocená
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MARKYSHA: Já taky ne.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LUSINDA: ne, já to fakt neumím. Nemám vkus. To se někdy stává.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MARKYSHA: většinou to není ženský gen, ale skrytí nějaké vnitřní nejistoty. Šarm má opravdu málokterá z nás.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Nemám ženský gen, abych se hezky oblékla, namalovala a učesala. Je to celoživotní zdroj mindráku a závisti.
    NEI
    NEI --- ---
    Ten vlak RegioJet z Úval na Hlavák/Masaryčku je tak moc pěknej a tak málo narvanej, že si umím představit číst si tu knížku a celej den jezdit jen tam a zpět.
    Jednou si na to vezmu dovolenou a udělám to ! :oD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam