Kdyz ctu ty pribehy tady o chovani rodicu, tak je mi az stydno za to jake mam rodice ja. Nikdy jsem rodice nevidel opile. A to za mlada podle vseho kalili hodne. Mama prestala kourit kdyz otehotnela, tata z ohleduplnosti kdyz jsem se narodil (ale neprizna to a rika ze to je tim ze mu mama kupovala spatny cigara). Napul rozkurenou krabicku ma porad v kredenci. Kdyz se rodice tak 1 do mesice trochu pohadali, myslel jsem ze to znamena ze mame rozvracenou rodinu :D Vzdycky me podporovali a to i kdyz se mnou nesouhlasili. Nikdy me do niceho nenutili, nekritizovali moje partnerky ani moje zivotni rozhodnuti. Penez jsem moc nemeli, ale v rodine nehraji dodnes zadnou roli. Mama se vzdala dedictvi, protoze se nechtela hadat se segrou (ktere je tezce za vodou, ale evidnente ji to nestacilo). Zadne pujcky, zadne spory o majetek, kdyz se poridi nova vec - auto, pocitac, fotak, tak se stara neproda, ale nejdriv se overi, jesti ji nepotrebuje nekdo z rodiny a ten to proste dostane - to mi teda prislo samozrejme, nez jsem zjistil, ze si lide i v rodinach bezne veci prodavaji. Nekteri znami dokonce i v partnerskch vztazich! Vzdycky jsem si myslel, ze me rodice vychovou moc neovlivnili - jsme kazdy uplne jiny tata, mama i bratr. Ale ted s odstupem vidim, ze ty zakladni hodnoty - tolerance, nekonfliknost a nelpeni na penzich a statcich je neco, co nas spojuje. Ne ze by to tady byla nejlepsi vybava do dnesniho sveta, ale nemenil bych.