• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALAMAN: A v mléku se můžeš i koupat :-)

Koupel v mléce - Kleopatřino tajemství krásy dostupné v Zakopaném - Piwne Spa Zakopane
    https://piwnespa.com/cs/koupel-v-mlece-kleopatrino-tajemstvi-krasy-dostupne-v-zakopanem/

#teammliko
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    add. Mléko jsem tým Salaman

I❤️Milk
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nečtu předmluvy ke knížkám, zásadně je přeskakuju.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bavi ma citat inzeratyv sexseznamke.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NELLAS, DEADSLUT: diky, damy. Ja to nakonec vzdycky zvladnu, ale fakt s komediema a se slzickama v ocich.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    STEPNI_VLK: Mléko z mlékomatu je to, co hledáš. Svého času jsme po kvízu jezdili přes mlékomat, a z toho se mi ta smetana v lahvi vždycky usazovala :)
    VATYKUS
    VATYKUS --- ---
    SALAMAN: ach jak poeticky popsano. Jdu se opit mlekem jako kazdy vecer. Sdilim tvou zavislost, nejsi v tom sam. Mijuji mleko. Nikdy mi doma nechybi ♡
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALAMAN: já neochucený mléko nesnáším, ale pokaždé, když jsem kojila, měla jsem úplně stejné pocity. Nektar prostě. Seděla jsem, kojila a při tom jsem vychlastala litr. Po odstavení bum, zase mléko nesnáším. Ale úplně jsi mi ty pocity připomněl:-)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    GIRAFFKA: velmi chápu, nabízim se spolu s NELLAS. Pokud bys krom lososové pasty chtěla za odměnu i domácí karamel, jsou dny, kdy mohu dodat. I k tomu stržení náplasti bych asi byla v nejhorším ochotná, ale za případné vykrvácení se předem zříkám zodpovědnosti.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GIRAFFKA: Piškotky můžu dodat, i nějaká slova útěchy a podpory. Pokud chceš mnoukat, tak můžu nabídnout i takovou lososovou pastu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dal jsem si dva hermeliny a dve sklenky mlika. Zitra zeseru celou volebni urnu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    STEPNI_VLK: Občas se dá sehnat "selské" mléko ve skle, který tam má přesně tenhle špunt ze smetany.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SALAMAN: Mléko mám též hodně rád, byť mléčným feťákem bych se rozhodně nenazval. Ale kde jsou ty časy, kdy jsem z ledničky vytáhl skleněnou lahev, promáčkl hliníkovou zátku a než jsem se napil, tak jsem lžičkou doloval ten usazený špunt smetany nahoře. Ach, kde jsou ty časy! Dnes, když má člověk štěstí, tak u některých nad 3-4 % narazí na lehounký smetanový škraloup. Víc ani ťuk.

Jo, a suverénně největší hnůj bylo mléko v pytlíku. Do smrti si budu pamatovat tu hnusnou rohožku před dveřmi pratetiny půlky baráku, kterou z těch sáčků upletla, beztak na základě Přemkova Receptáře...
    MELDA
    MELDA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Jo, tak ty mas kocovinu... to me melo byt hnedka jasny, jak sem docetl ke slovu coca cola :-)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jako dítě jsem byl schopný sníst najednou pět suchých rohlíků a zapíjet je studeným mlíkem.
    Dneska bych to asi nedal :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: tak ftom pripade oukej, ja jen aby se zajimavy osobnosti zbytecne nenorily do nakejch rutin, ale mozna to vic vypovida vo mne, ze sem uz jen cim dal vic unavenej kluk visco:))
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    HAR4NT: Mně to přišlo hrozně pikantní!:) já většinou kocovinám nedávám tolik prostoru…ale ta dnešní, ta je víc než kvalitně opečovaná
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: jako dobry, ale tohle zna kazdej, tady sme zvedavejsi na pikantnejsi veci, nez ze 'rada spim!':))))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SALAMAN: Jedno léto jsem si v porozchodové depresi vždycky cestou z práce u Vietnamce na zastávce koupil PETku mléka (tj. vychlazené z lednice) a dva rohlíky a než jsem těch 50 metrů došel domů, tak jsem rohlíky snědl a mléko vypil.
    Instantní pohlazení na duši!
    (Někdy, když bylo nejhůř, jsem si místo rohlíků koupil linecké polomáčené rohlíčky.)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SALAMAN: Dávám ti lajk za tu nádhernou vášeň, ale jinak, já nemusím vypít ani deci, abych dopadl jako ty po kartonu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam