• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mám závislost na mléku, jsem mlíkovej feťák. Mám neustálé bažení. Často si vizualizuji pití mléka. Jak polykám ty delikátní chladivé doušky a můj mozek je jako ostrov Tichém oceánu, na který se řítí obrovská tsunami dopaminu. Když piji mléko, tak si připadám jako spokojené dítě, kterého objímá těžká babiččina duchna. Nemohu se nabažit té lahodné smetanovosti, která se mi vždy pomiluje s ústy. Mléko. To slovo je hedvábné. Jsem nervózní, když ho doma nemám. Nemohu si v obchodě kupovat celý karton ve slevě, protože bych ho přes noc vypil a strašlivě se pokálel. Mléko je nápoj bohů. Mléko skvěle doplní jakýkoliv pokrm na zeměkouli. Miluji mléko a nedokážu si představit život bez něj. Dnes jsem vylezl z baráku jenom kvůli tomu, že mi došlo, a já si uvědomil, že v tom lítám až po uši.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Je jedno, ze se zivim, cim se zivim, je jedno, ze chodim davat krev, vzdycky, kdyz mam zalepeny krvavy bebicko, ktery mi zpusobili doktori mam problem sloupnout si naplast. Protoze ji sloupnu, s tim i strup pod tim, vykrvacim, rano se probudim pod cervenou perinou a budu docista mrtva.

Potrebovala bych pevnou a neznou fixaci 1-2 lidma, celou dobu procesu mnoukat a na zaver dostat pul tuny piskotku za odmenu pro statecnou zirafu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DR_NIKITA: smoker... Hmmm.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DR_NIKITA: brát ti to nebudu, nijak zvlášť v těhle typech jídla nejedu...
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    GRANTORINO: Gril u nas opravdu nenajdes) Smoker je trochu jina liga..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: a teda přiznávám se, že ač jinak dávám přednost 100% bavlně, tak kabátek z Putina bych ten týden klidně unosila :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nedokážu přečíst aktuální téma v [SEDM - 7 lidí, v jejichž kůži byste chtěli strávit týden]
    aniž bych si při tom nevzpomněla na Mlčení jehňátek.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    NICOLLETTE: Ano ano, mym revirem je kuchyn)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NICOLLETTE: chceš říct, že se při šamanských rituálech rituálně řeže do prstů a kouzlí s cibulí :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    GRANTORINO: nebo dělá šamanské rituály, to nevíme že jo, těch možností je!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NICOLLETTE: dým z bukového dřeva, cibule, prostě dělá u grilu :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DR_NIKITA: ty jsi switchla práci směrem do gastra? Nebo řezbářství? Já fakt nevím, co si pod tím představit.. co tam dělá ta cibule? So many questions:)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mám nový noťas.. a hle mám problémy.. ale konečně mám AI parťáka a ja jsem schopná si to vse udělat sama.. neuvěřitelný..
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Vymnenila jsem praci ktera dobre vypada za praci, ktera me tesi, naplnuje me, dela mi kazdy den radost a musim neskromne rict, ze pro ni mam proste vlohy.. Sice mam orezany prsty, smrdim dymem z bukovyho dreva a dneska i cibuli, ale jsem bezmezne stastna a vyklidnena))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANKAZU: tveho taty mi je lito, ale dobre delas. Ja na to prisla az u psycholozky, ze si sama nejvic ublizuji tim, ze si omlouvam lidi a jejich chovani, ze se je snazim pochopit proc. Pritom, v prvni rade je dulezite se citit komfortne sam, nemusim si nici chovani omlouvat. Nemusim ho vlastne prijmat a chapat, ani kdyz si ta osoba rika "rodina". Ten clovek taky nepremysli nad tim, co svym pristupem a chovanim zpusobuje...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    XCIDER: Ještě neplést s Paulem W. S. Andersonem, mým nejoblíbenějším!
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Bojím se roku 2038
    Year 2038 problem - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    ERRTU: mne se az do minuleho tydne pletli US reziseri, Paul Thomas Anderson a Wes Anderson :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BACCARA: voni nakonec i ti staří doktoři mají řidičáky a chtěj si je nechat
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PALEONTOLOG: Teta asi byl sběratel, někteří lidé tomu úplně propadnou. Někdo známky, jiný bačkůrky a někdo hotovost. Na tom nevidím nic špatného :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam