• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    POWEROFSTYLE
    POWEROFSTYLE --- ---
    Poprvé jsem projel na červenou.
    Zrovna v tu chvili kdy jsme s návštěvou ze Švajcu řešili jak se rekne zelená.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    RAGNAROK: :-) to je zase cigaretová akrobacie
    přiznám se, že jsem teda nikdy nepochopila ještě jednu věc. že toho Waldeka se skleněným okem nepoznal dřív. dycky si říkám, zda to byl záměr - tím tvůrce řekl, že je to opravdu velmi nedůvtipný policajt a že vítězí hlavně svými svaly
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A:
    :-)
    Me by zajimalo jestli to je skutecna cigareta. To cigo snad musi mit prilepeny na rtu. Vubec nechapu jak je nekdo schopnej se nadechnout a ze mu nevadi ten kour v ocich. Je to pro me fyzikalni zahada.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    v pátek na ČT zase dávali Strach nad městem (1975) o maniakálním vrahovi nestydatých pařížanek Waldeckovi. já vím, že diváci s napětím sledují hlavně Belmondovu střešní akrobacii, uznávám, že je to kumšt, ale já krom toho napjatě sleduji, jestli mu v těch nádhených interiérech bytů neupadne popel na ten plyšový tepich. když vidím ten jeho typický postoj - ruce v kapsách a mluví se zapálenou cigaretou v puse, která se mu divoce zmítá mezi rty... chce se mi křičet "propálííííš koberec, ty hovado!"

Strach nad městem (1975) | Galerie - Z filmu | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/32437-strach-nad-mestem/galerie/?page=2
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se přiznám, že jsem byla asi jediná která nabyla volil... Minulý čtvrtek jsem chtěla požádat o volební lístek, leč jsem nezapla noťas, když jsem to šla udělat, a to mě rozhodilo tak, že jsem na to pak dočista zapomněla...
    Jako uvažovala jsem jet tři hodiny vlakem tam a tři zpět odvolit, ale v pátek jsem padla s kovidem a nepřišlo mi to jako dobrý nápad..
    FINSON
    FINSON --- ---
    Moje dítě miluje mlíko. Nevím, jestli tak moc jako SALAMAN, ale vyžaduje dávku každé ráno a večer, když se necítí dobře nebo se mu prostě hůř vstává, tak víc dávek bezprostředně po sobě.
    Potom se zklidní a začne fungovat asi jako já po silném kafi.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Jak přišel podzim, pořád se mi chce poslouchat Enyu🙄
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HEJSEK23: Dala bych si spíš jahodový koktejl:) Ale když je Soundtrack, pravidelně mizim do pryč:)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    WRNQ: takže neodmítneš případné pozvání na kakao?
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    MICROSHIT: Hell yeah!)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nejenze miluju ledovy mliko, ale ja tim mlikem zapijim rajcata. Vzdycky. Kazdej den. Celorocne zeru rajcata a zapijim je mlikem. Je to moje nejoblibenejsi jidlo.

Ale puvodne jsem sem sla vykriknout, ze se ritim do strasnyho pruseru a asi si uplne zruinuju zivot a nedokazu to nijak zastavit.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HEJSEK23: Jednou za pár měsíců si hrnek s chutí dám! Ale jak už nemám batole, co sežere osm kilo tvarohu denně, tak tam moc často nechodím:) Ale poměješ se!
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já se musím přiznat, že nenávidím mlíko a dobrovolně bych se ho nenapila. Má to důvod ten, že od útlého dětství jsem jako odpolední svačinu musela povinně vypít hrnek mlíka, moje geneticky zakodovaná averze k tomu, co je mi dáváno jako povinnost, sklidila ovoce.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zásadně chodím volit až v sobotu těsně před druhou, protože mám pak pocit, že můj hlas rozhodl.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DA_NIELA: takze nepouzitelna sklenicka na nic. Ono je totiz asi jedno, jestli zbytky slin nebo druh napoje.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    KOUDY: Nesnasim zvyk pit mliko z vysokych a uzkych sklenic. Zbytek dole zaschne a sklinka je nechutna.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Já jsem Mlíko, on je Sejra, zblejem tě jak netopejra!
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    WRNQ: a co Ty a mlíko?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HEJSEK23: Jo, tam ti poleze laktóza ušima:)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    WRNQ: už se těším, až příští rok pojedeme stavět Soundtrack. určitě navštívím 🤤
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam