• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    se mi libi jak z te komunity ajtaku v poctu max 500 lidi delate nejaky VIP klub, ja znam toho typka co k tomu tady napsal zdrojak a janda to nebyl :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    FRK_R23: myslím, že teskní nad svým mládím kdy byl ještě debil a hajloval s Turkem, zatímco my ostatní jsme si užívaly života na mejdanech plnými doušky 😁
    heštek humr
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    je to dobry, sme doma ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NH!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    SK!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUDY: Co tím chceš jako říct?!?
    KURE
    KURE --- ---
    já si vůbec nepamatuju jak jsem se dostal na nyx.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já myslel že je to uzavřená komunita, kde se jen domlouvají mejdany...něco jako Tekway. Zaskočilo mě, že tu jsou i jiný lidi
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    To tenkrát byl ten formůlář, matně si to vybavuji. To bylo dávno :)))
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já přišel bez pozvánky, napsal jsem o sobě do formuláře popravdě, že komunitě nemám co nabídnout, ale že se mnou možná občas může být trochu i legrace a že mě sem tahají kámoši, a druhý den jsem měl schváleno.
    Tenkrát se mnou teda ještě občas legrace byla, to je dávno...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja sem prisel jako high society vrchnost ktera nebrala drogy ani neposlouchala techno a tady melo 80% lidi v nicku 23. Zlaty to casy!
    ALESH
    ALESH --- ---
    Ja ani nevedel co vlastne nyx je, kdyz jsem se hlasil. Kamaradka mi poslala odkaz, ja neco vyblil a zapomnel na to. Pak mi to za asi mesic pripomnela - neprisela mi sice odpoved, ale kdyz jsem se zkusil prihlasit, tak to slo. Kdyz jsem pak slysel prihody o tom co kdo musel vypotit, aby ho vzali, doslo mi, ze muselo dojit k omylu. Pote co jsem se skamaradil s Nyxem, jsem se ho na to ptal a on nekde z databaze vytahl tu moji jednu holou vetu s hrubkama s tim, ze doslo jistojiste k nejakemu omylu. Omylu, ktery mi tedy dost zasadne zmenil zivot a myslim ze k lepsimu.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a jo, plno ideček má nick podle oblíbené drogy
    pikaři, konopníci, psychedelíci, všichni tu jsou
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    NEI: to jsem asi v tu dobu mela :D ale myslim, ze jsem se nezminila!
    NEI
    NEI --- ---
    PIKKMA: Psala jsi že máš piko? :D
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přiznám se, že jsem se na Nyx hlásila třikrát. Z čehož napotřetí šlo o velmi lakonickou větu, proč jsem přínosem.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Také jsem se dostala až asi na 3 pokus a pamatuji, že jsem musela dost lhát :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Když začala nutnost psát do registrace něco o sobě, zkusil jsem udělat dvě ID. Jedno víceméně pravdivé, zamítnuto. Jako druhé jsem zvolil mladé děvče se zálibou ve fotografii a registrace byla schválena.

Ta ID už si nepamatuju. A taky jsem založil v době Nyx mafie jedno multiID, které funguje dodnes :)) Budu slušný a nebudu jmenovat. Modří už vědí a červení se smějí.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    morální majáčky nyxu kvůli vám blikat nepřestanou!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přišla jsem přes pozvánku a s nutností napsat něco zajímavého o sobě bych se sem nikdy nedostala (mnohokrát jsem měla ten formulář otevřený a vždycky jsem ho zavřela, že tohle není dost zajímavé na přijetí). Což by možná pár lidí udělalo šťastnějšími, ale zdá se mi, že pár lidí by mohlo být ochuzeno (oni o mě a já o ně).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam