• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    morální majáčky nyxu kvůli vám blikat nepřestanou!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přišla jsem přes pozvánku a s nutností napsat něco zajímavého o sobě bych se sem nikdy nedostala (mnohokrát jsem měla ten formulář otevřený a vždycky jsem ho zavřela, že tohle není dost zajímavé na přijetí). Což by možná pár lidí udělalo šťastnějšími, ale zdá se mi, že pár lidí by mohlo být ochuzeno (oni o mě a já o ně).
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: Já bych to klidně nechala trochu složitější, nebo založíš de facto duplicitní auditko.
    Nyx býval taky lepší dokud nebyly pozvánky a taky registrace bez nutnosti psát něco o sobě a to jsem přišla přes pozvánku, ale věřím že prostě musel být kdysi lepší.
    ACKO
    ACKO --- ---
    příznám se, že když v argumentaci čehokoli slyším slovo "klukovina" mám v tu chvíli před očima ksicht Filipa Turka
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: at to nekomplikujem, kdo chce pristup, dejte plusik.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Já prdím, ale ne moc.
    FINSON
    FINSON --- ---
    SPIKE411: Laciný moc nejsem. Ale rychlý jsem úplně pekelně!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ACIDQA: tady se člověk nesmí přiznat ani že prdí.. tolik mínusů za jeden post jsem snad nedostala... (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Tak pokud vás zajímají i jiná přiznání, než že neumíte nakupovat kraťasy, že nesnášíte Helenu Vondráčkovou a nebo se chcete k něčemu přiznat a tady se bojíte reakcí, nabízím tento zbrusu nový, ještě teplý privátní klub. Každý kdo se přihlásí a napíše přiznání, do dnešní půlnoci, dostane personalizovanou básničku. A nelepší přiznání pak speciální cenu. Neváhejte a vstupte!

[Přiznej se, Fučíku! ___________________________I’m sorry daddy, I’ve been a very bad girl!”]
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Už ho ignoruji, stačilo.
    Myslím že hlavním důvodem je že sama na sobě mánie nemám moc ráda, protože kromě vyjednání si výhodného mobilního tarifu mi nikdy nic dobrého v životě nepřinesly.
    Během jedné jsem se třeba poměrně hulvátsky rozešla a pak toho asi 5 měsíců litovala a chtěla jsem se vrátit.
    Možná toho svým způsobem lituju do dnes, byl to krásnej vztah.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to druhe by byla sebevrazda
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: 1 vražda stačí... :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tak mu nezapomen rict, at si tam vleze s nim, az to bude zdít :))
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: a proč hned taková ošklivá slovíčka. úplně nevinný fórek. přiznávám se, že jsem se zasmála. pošli ho ke mně, potřebuju zazdít jednoho člověka do světlíku
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FINSON: Takže jsi laciný a rychlý?

FINSON
    FINSON --- ---
    TRISSIE: Já v pátek poslal výsledek své práce včas - akorát byl blbě. Letos už potřetí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: prdlajs, mit neco se zvirecim vzorem, tak ji tp taky znicis pri prvnim polusu to vyprat nebo to nekde zahadne zmizi... mozna i s pritelkyni :P
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Udělala jsem v práci všechny věci, co spěchaly hodně i normálně. Teď bych mohla začít pracovat na věcech, co jsou potřeba udělat už několik let, ale nikdo na ně nikdy neměl čas. Ale nějak se mi nechce.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    GIRAFFKA:
    KOVOVAMINCE: já si onehdá v dětství potřeboval ověřit, jestli na té výhrůžce "strčím ti klacek do drátů" něco je, tak jsem si za jízdy strčil do drátů předního kola špičku boty. na té výhrůžce něco je...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    prošvihla jsem jeden pracovní termín. poprvé po čtyřech letech, prostě jsem zapomněla něco odeslat ve lhůtě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam