• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    RAHUF: tomu se říká láska
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čím víc někdo na sociálních sítích mluví o svém partnerovi v superlativech, tím víc podvědomě čekám, kdy se to zrazu obrátí a bude na něj nadávat, jaký to byl strašný hajzl/kráva.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    STEPNI_VLK: Ty jo vidíš, zrovna u tebe mám zafixovaný až pozdější příchod, tak 2004 nejdřív. Tak asi ses předtím moc neprojevoval…
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když umřel Cyberspace, tak jsem se chvíli motal na Hofylandu a BlaBlaPlus (nebo jak se to sakra jmenovalo) a pak jsem se bůhvíjak dozvěděl, že existuje nějaký NYX. Vyplnil jsem žádost - ani kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu, co jsem tam tehdy v roce 2002 sesmolil - a zbytek je historie...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Se svým původním ID jsem dostal kontakt na Nyxe na ICQ. Udělal mi účet a bylo.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: Doslova "..posledne utocisko binarnych sxizofrenikov". Slyšli jsme slovo archivní.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já jsem dostala link, uživatelské jméno a heslo s tím, že vznikl nový, zatím uzavřený diskusní server, tak ať se tu porozhlédnu. Pozvánky ještě nebyly a myslím, že ani vstupní formulář.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Já jsem sem přišel z posledního útočiště binárníků.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já jsem sem přešla, když umřel Průvodce. Napsala jsem do formuláře, že nemám co nabídnout a že mi přijde divný to po lidech chtít, když tam každej může napsat úplný haluze a druhej den jsem měla přístup:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že už nemůžu hrát kimovku pro starší a pokročilé bez nápovědy.
    k pokladně jsem dotlačila plnej vozík, ale z těch pěti věcí, co jsem měla na nákupním seznamu (s tím kimovku nehraju, ten byl v mobilu), byly ve vozíku jen dvě!

(ještě že jsem si ve frontě vzpomněla, že mám zkontrolovat seznam :-)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    LOGO: Já se přiznám, že jsem abnormální magor a mám to tady rád i proto, že je to tady tak rozmanitý, takže i magoři tady můžou fungovat. :)

Mno, ale upřímně řečeno, normální člověk neexistuje. Všichni jsou nenormální.

Protože netuším, jak by měl vypadat normální člověk. Viděli jste někdy někdo normálního člověka?

Norma z definice musí být unikátní, jinak to není norma, žejo. Jenomže zároveň má sloužit jako vzor k napodobení. Co se stane s normou, která má desítky a stovky napodobenin? Přestane být normou.

Proto si myslím, že normální je nenormální. :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PSILESIA: nic. Kamos si jen nasel zpusob, jak mu (a jinym) ukazat kozy - lepsi argumenty nemam
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ale kdepak, to bych záhadně zmizel já. ;)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    LOGO: me posledni dobou bavi sado maso takze mozna vydrzim, a je hezke ze to tak vidis a ze mas k tomuto kyberprostoru takovyhle vrely vztah. Snad spolu jezdite i na dovolenou
    LOGO
    LOGO --- ---
    PSILESIA: já mám z většiny nyxího osazenstva pocit, že jsou to normální lidi a normálními, zdravými názory. A to se mně osobně líbí. Není to tady žumpa jak půlka internetu.
    Ryzího vyloženě idiota zde snad ani nenajdeš. Pár se jich tu během let objevilo/objevuje/objeví , mužského i ženského pohlaví, ale zase zmizí. A to je fajn. To s nějakým Libimseti fakt nelze srovnávat.
    Kdo jseš ty nevím/e ale tipuju, že tady taky moc dlouho nevydržíš :b
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: To vypadá, že máme stejně narozeniny, mně 42,9 taky vychází na 19.12. (2026).
    ALESH
    ALESH --- ---
    KAIAFOX: prijd na party :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    vy fakt asi myslite, ze to tu je nejaky VIP klub :D Ale ja nevidim rozdil mezi timto a libimseti :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MICHELLEDANIELS: a co si napsala ty ? Ze znas Rumcajse ? :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: clovek, kdyz vidi, jake trotli to prave pousti bez pozvanky, tak by me zajimal schvalovaci system tech, co o sobe musi neco napsat, aby meli pristup
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Já jsem se sem umístila, když spadnul Cyberspace a se svym punkovym základem jsem byla mezi místníma technařema úplně mimo a tak jsem se uchýlila k body mody frakci a tam začala moje úchylkariéra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam