• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    STEPNI_VLK: prdlajs, mit neco se zvirecim vzorem, tak ji tp taky znicis pri prvnim polusu to vyprat nebo to nekde zahadne zmizi... mozna i s pritelkyni :P
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Udělala jsem v práci všechny věci, co spěchaly hodně i normálně. Teď bych mohla začít pracovat na věcech, co jsou potřeba udělat už několik let, ale nikdo na ně nikdy neměl čas. Ale nějak se mi nechce.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    GIRAFFKA:
    KOVOVAMINCE: já si onehdá v dětství potřeboval ověřit, jestli na té výhrůžce "strčím ti klacek do drátů" něco je, tak jsem si za jízdy strčil do drátů předního kola špičku boty. na té výhrůžce něco je...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    prošvihla jsem jeden pracovní termín. poprvé po čtyřech letech, prostě jsem zapomněla něco odeslat ve lhůtě.
    ALESH
    ALESH --- ---
    NEI: zastavam se principu, ne lidi :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Priznam se, ze me fakt prekvapilo, jak jsou tady lidi moralne na vysi, za me az vyhroceny z klukovin, kterym my se doma smejeme a bereme je jako humor a nadsazku. A taky, jak se ti stejni lide par mesicu zpet tady vysmivali nekomu za nevhodne turisticke obleceni a dovolenou v Chorvatsku, coz tu jejich moralni povysenost v me hlave posila uplne do prdele.

Auditko posilam do nesledovanych, protoze delam v zivote opravdu mnohem horsi veci, nez schovavam hnusny batikovany triko a psat to sem uz nikdy nebudu. Nejsem magor. :))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KOVOVAMINCE: studijni duvody. Nejsme zadny pitomecci.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    GIRAFFKA: Já sedmikrásku. Z podobnejch důvodů...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    77WHITE: Když jsme v zahraničí a slyšíme český hlasy, ztichneme taky, ze stejného důvodu.. byť jsme též na návštěvě.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SALVATOR: priznavam, ze koralek jsem si do nosu strcila. Potrebovala jsem overit, zda tam odhadnuta velikost pasuje.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Ziju s zenou v cizine a pokazdy kdyz zaslechnu v okoli cesky hlasy, tak instinktivne ztichneme. Nemam rad ze bych se mel hlasit k lidem jen kvuli tomu ze mluvi stejne, pak prijde vzdycky vodopad otazek. Navic jak to tady probirate, ceskyho turistu clovek zmerci nahony daleko aniz by musel promluvit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Priznam sa, ze mam i cudzim chlapom, ktorym zpod trika lezu trenky s prdelou (kasickou) ci pupek chut ist povedat, nech si sakra kupia oblecenie spravnej dlzky/velkosti. Je to odpudzujuce. Inde nez v Cesku s tym taky problem nebol. Slovakov obliekaju zeny.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když už tu dlouhodobě jede tohle téma, tak moje máma se mi kdysi - s odstupem času - přiznala, že mi vyhodila nějaké kusy oblečení, které se jí nelíbily. To mi tehdy ještě prala. A moje ex mi neustále, opakovaně komentovala cca polovinu mých oblíbených triček, že jsou moc krátká. Rád jsem ji za to víc rozhodně neměl…

A aniž bych teda chtěl nějak zvlášť zobecňovat, tak žádný chlap mi nikdy v životě do oblečení nekecal. A já osobně vyjadřuju názor ohledně sluší/nesluší jen tehdy, když se mě na něj druhá strana zeptá - třeba ta ex tak činila docela často, když si něco nového koupila, nebo naopak vytáhla nějaký starší, dlouho nenošený kus, příp. zkoušela různé kombinace.
    NEI
    NEI --- ---
    PSILESIA: Prosimtě proč lžeš?
    NEI
    NEI --- ---
    ALESH: To už je myslím celkem pozdě.
    A navíc na nyxu můžeš dostat čoud za cokoliv a kdekoliv.
    Já s tím při psaní každého příspěvku tak nějak i počítám.
    Nevím jestli úplně vytvářet atmošku jako na skupinový terapii, to může bejt nebezpečný, ale jako v hospodě by tu bejt mohlo.
    A díky kapitáne, že ste se mě zastal. 🩷
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    To bych zdůraznil! žádný korálek do nosu nepatří
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a co proprděnejch?
    se nikdo nepřizná žejo v:( :)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    já se čoudu nebojim. chodim nakupovat v propálenejch teplákách a crocsech. kdybych měl župan, beru i ten.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ted nemam cas, jsem zrovna u NEi na fusce a zazdivam okno :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam