• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hrozně mě baví vybírat nejrůznější smajlíky jako reakce na Slacku. Čím bizarnějšího trefného smajlíka najdu, tím větší mám dětinskou radost. Náš Slack má navíc dost velký výběr ulítlých pejskových a kočičkových reakcí.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čím víc někdo na sociálních sítích mluví o svém partnerovi v superlativech, tím víc podvědomě čekám, kdy se to zrazu obrátí a bude na něj nadávat, jaký to byl strašný hajzl/kráva.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    STEPNI_VLK: Ty jo vidíš, zrovna u tebe mám zafixovaný až pozdější příchod, tak 2004 nejdřív. Tak asi ses předtím moc neprojevoval…
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když umřel Cyberspace, tak jsem se chvíli motal na Hofylandu a BlaBlaPlus (nebo jak se to sakra jmenovalo) a pak jsem se bůhvíjak dozvěděl, že existuje nějaký NYX. Vyplnil jsem žádost - ani kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu, co jsem tam tehdy v roce 2002 sesmolil - a zbytek je historie...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Se svým původním ID jsem dostal kontakt na Nyxe na ICQ. Udělal mi účet a bylo.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: Doslova "..posledne utocisko binarnych sxizofrenikov". Slyšli jsme slovo archivní.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já jsem dostala link, uživatelské jméno a heslo s tím, že vznikl nový, zatím uzavřený diskusní server, tak ať se tu porozhlédnu. Pozvánky ještě nebyly a myslím, že ani vstupní formulář.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Já jsem sem přišel z posledního útočiště binárníků.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já jsem sem přešla, když umřel Průvodce. Napsala jsem do formuláře, že nemám co nabídnout a že mi přijde divný to po lidech chtít, když tam každej může napsat úplný haluze a druhej den jsem měla přístup:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že už nemůžu hrát kimovku pro starší a pokročilé bez nápovědy.
    k pokladně jsem dotlačila plnej vozík, ale z těch pěti věcí, co jsem měla na nákupním seznamu (s tím kimovku nehraju, ten byl v mobilu), byly ve vozíku jen dvě!

(ještě že jsem si ve frontě vzpomněla, že mám zkontrolovat seznam :-)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    LOGO: Já se přiznám, že jsem abnormální magor a mám to tady rád i proto, že je to tady tak rozmanitý, takže i magoři tady můžou fungovat. :)

Mno, ale upřímně řečeno, normální člověk neexistuje. Všichni jsou nenormální.

Protože netuším, jak by měl vypadat normální člověk. Viděli jste někdy někdo normálního člověka?

Norma z definice musí být unikátní, jinak to není norma, žejo. Jenomže zároveň má sloužit jako vzor k napodobení. Co se stane s normou, která má desítky a stovky napodobenin? Přestane být normou.

Proto si myslím, že normální je nenormální. :))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PSILESIA: nic. Kamos si jen nasel zpusob, jak mu (a jinym) ukazat kozy - lepsi argumenty nemam
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ale kdepak, to bych záhadně zmizel já. ;)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    LOGO: me posledni dobou bavi sado maso takze mozna vydrzim, a je hezke ze to tak vidis a ze mas k tomuto kyberprostoru takovyhle vrely vztah. Snad spolu jezdite i na dovolenou
    LOGO
    LOGO --- ---
    PSILESIA: já mám z většiny nyxího osazenstva pocit, že jsou to normální lidi a normálními, zdravými názory. A to se mně osobně líbí. Není to tady žumpa jak půlka internetu.
    Ryzího vyloženě idiota zde snad ani nenajdeš. Pár se jich tu během let objevilo/objevuje/objeví , mužského i ženského pohlaví, ale zase zmizí. A to je fajn. To s nějakým Libimseti fakt nelze srovnávat.
    Kdo jseš ty nevím/e ale tipuju, že tady taky moc dlouho nevydržíš :b
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALESH: To vypadá, že máme stejně narozeniny, mně 42,9 taky vychází na 19.12. (2026).
    ALESH
    ALESH --- ---
    KAIAFOX: prijd na party :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    vy fakt asi myslite, ze to tu je nejaky VIP klub :D Ale ja nevidim rozdil mezi timto a libimseti :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MICHELLEDANIELS: a co si napsala ty ? Ze znas Rumcajse ? :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: clovek, kdyz vidi, jake trotli to prave pousti bez pozvanky, tak by me zajimal schvalovaci system tech, co o sobe musi neco napsat, aby meli pristup
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam