• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MLIKARNA: Taky nechci nikdy na nic kandidovat. My nudes are all over the internet.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ani já nebudu ministr zahraničí :( sice nehajluju ale fakt hnusnyho humoru jsem nasdilel tuny :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nemám instagram a svůj první dotykový telefon jsem si pořídila dva roky nazpátek......používám ho pouze na focení a na nyx.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ACKO: presne, sedi doma sam a nema se s kym o ne podelit ;)
    ACKO
    ACKO --- ---
    Jsem byla na přednášce o psychedelikách a teď je mi smutno, když jsem slyšela, jak vypadá takový obvyklý klient téhle terapie, zoufale osamělý a zraněný.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Včera jsem povečeřela zlevněný sushi z lidlu a sestavila si duhově podsvícenou vitrínku z temu na svoji rostoucí sbírku zkamenělin. A obojí mi udělalo nepřiměřenou radost, někdy tu prasárnu a pořádnej kýč prostě potřebuju.
    NEI
    NEI --- ---
    ACIDQA: Nějak mi utkvělo v paměti to s tím turistou.
    Tomu se vysmíval kdo přesně?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Za 10 dnu tu budu presne 23,5 roku :-) Svou cistou vyrocni dvacetrojku sem trochu prospal, ale co si pamatuji, tak sem tu mohl byt o par let driv, kdybych nezadaval do web prohlizece nix.cz :-)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    RAHUF: tomu se říká láska
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Na nyx jsem přišel v době kdy se vyplňovalo to o sobě a vůbec si nepamatuji co jsem tam psal, ale s největší pravděpodobností jsem si něco vymyslel, pravdu bych v té době nenapsal.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Ano! Můj oblíbený je Dancing Blob.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hrozně mě baví vybírat nejrůznější smajlíky jako reakce na Slacku. Čím bizarnějšího trefného smajlíka najdu, tím větší mám dětinskou radost. Náš Slack má navíc dost velký výběr ulítlých pejskových a kočičkových reakcí.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Čím víc někdo na sociálních sítích mluví o svém partnerovi v superlativech, tím víc podvědomě čekám, kdy se to zrazu obrátí a bude na něj nadávat, jaký to byl strašný hajzl/kráva.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    STEPNI_VLK: Ty jo vidíš, zrovna u tebe mám zafixovaný až pozdější příchod, tak 2004 nejdřív. Tak asi ses předtím moc neprojevoval…
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Když umřel Cyberspace, tak jsem se chvíli motal na Hofylandu a BlaBlaPlus (nebo jak se to sakra jmenovalo) a pak jsem se bůhvíjak dozvěděl, že existuje nějaký NYX. Vyplnil jsem žádost - ani kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu, co jsem tam tehdy v roce 2002 sesmolil - a zbytek je historie...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Se svým původním ID jsem dostal kontakt na Nyxe na ICQ. Udělal mi účet a bylo.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: Doslova "..posledne utocisko binarnych sxizofrenikov". Slyšli jsme slovo archivní.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Já jsem dostala link, uživatelské jméno a heslo s tím, že vznikl nový, zatím uzavřený diskusní server, tak ať se tu porozhlédnu. Pozvánky ještě nebyly a myslím, že ani vstupní formulář.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Já jsem sem přišel z posledního útočiště binárníků.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Já jsem sem přešla, když umřel Průvodce. Napsala jsem do formuláře, že nemám co nabídnout a že mi přijde divný to po lidech chtít, když tam každej může napsat úplný haluze a druhej den jsem měla přístup:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že už nemůžu hrát kimovku pro starší a pokročilé bez nápovědy.
    k pokladně jsem dotlačila plnej vozík, ale z těch pěti věcí, co jsem měla na nákupním seznamu (s tím kimovku nehraju, ten byl v mobilu), byly ve vozíku jen dvě!

(ještě že jsem si ve frontě vzpomněla, že mám zkontrolovat seznam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam