• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    DIVA
    DIVA --- ---
    Prave jsem chlistla citronovy macerat do hrnicku s kavou (hned vedle toho s cajem) a chutnalo mi to. Citronove kafe. Fakt nechutne.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Heroes of might and magic 1
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    GRANTORINO: Kreml vibes.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SALAMAN: mně to připomíná program Malování :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GRANTORINO: Lego, wow :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    jako třeba tohle? :)
    SALAMAN:

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mam guilty pleasure na Love is Blind
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: to me zajima. Nekolikrat jsem byla u toho, kdyz se koval kuň a je to desny smrad. Tak by me zajimalo, jestli u krav je podobny postup :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Všechny ty videomappingy musely dát strašný práce, přitom taková blbost...
    NEI
    NEI --- ---
    Jsem schopná třeba hodinu sledovat jak Nate the Hoof Guy čistí krávám kopyta.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Přiznávám, že jsem se ztratila.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Přiznám se, že moc nechápu, jak se mi stále daří před okolím předstírat, že jsem relativně příčetný člen společnosti - jako že mám práci, rodinu, kde bydlet, a prostě tak. Dneska někdy okolo 1 v noci jsem šel domů úplnou tmou Čimickým hájem a měl v tomhle duchu takový ten "moment of clarity". Tak třeba už to, že mi ta zkratka lesem, kde nebylo vidět na dva kroky, přišla jako skvělý nápad. Asi se to dá trochu svést na ten rum, co jsme večer popíjeli, a navíc ta tmavá mlha mezi stromy se celkem hodila k deathmetalovému albu od Anaty, co jsem měl zrovna ve sluchátkách. Ale ty další okolnosti. V ruce jsem nesl papírovou tašku z Bageterie Boulevard a v ní knížku/učebnici Introduction to Statistics a dvě krabičky Euthyroxu. Knížku jsem o pár hodin před tím našel v knihovně kamaráda S., od kterého jsem se vracel - ještě s F. jsme u něj hráli deskovky a pili rum a tak. Knížku měl v knihovně hned vedle učebnice jazyka C z roku 1996 a Visual Studio 6.0 taky někdy z roku krále Klacka. Zaujalo mě, že na titulní stránce měli "Without Calculus", tak jsem si zalistoval, a pak ji od S. dostal, prý ji našel někde u popelnice a přišlo mu to jako dobrý nápad vzít to domů. Asi už je jasné, že S. i F. jsou taky matfyzáci. Každopádně, abych to vyjasnil, dle očekávání pokus o smysluplný výklad statistiky bez integrálního počtu (calculus) samozřejmě nevyšel. K tašce jsem se dostal tak, že cestou tam jsem měl vyzvednout objednávku přes web v Bageterie Boulevard, akorát S. to nějak nezvládl objednat. Objednávání přes web a placení kartou je relativně nová záležitost, taky to ještě nemám zažité :) Po asi půlhodině šaškování, kdy jsem z něj tahal číslo objednávky, kterou v systému stejně neměli, jsem to radši normálně objednal na místě a koupil penězma. Jo, ten Euthyrox jsem dostal od S.-ovy ženy, že už ho nebere ... ale to je fuk, stejně to za chvíli zapomenu :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GRANTORINO: No uvidíme. Horší než loni to asi nebude :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    FRK_R23: jako koukala jsem i na nějaký jiný video, kde je jiný v pohybu a taky mne to úplně nepřesvědčilo...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MART1NKA: na to se zeptej treba id Olyfka, jak je to dneska kazdymu jedno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FRK_R23: Ono to podle mě bohužel asi nemá ani téma. Nebo je to umění a já to jen nepochopila. Mrkni a uvidíš.
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    ACKO: vyskočil mi dneska reminder, že před 11 lety byl mapping na staromáku... kus signálu mám přímo u baráku a furt nevím, jestli jít... jestli pujdeš, napiš jaký to bylo
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já jdu na signál festival dnes, několik let jsem vynechala, ale přišlo mi, že letos by to naopak mohlo být docela dobrý. Jinak samozřejmě nejvíc se mi líbil ten úplně první, což bylo někdy před deseti lety.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NELLAS: Hmmm to je škoda. Čekal jsem, že to bude mít třeba nějakej příběh.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam