• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nebyla jsem nikdy na Signál festu, letos jedu pryč na hory, ale když vidím tohle, tak ani nevím, jestli bych to chtěla vidět :)

NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    vytvářím si sbírku obrázkových vtipů a memů, protože až budu starej, tak se může stát, že budu mít potřebu je posílat kamarádům e-mailem.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Upustila jsem slzu u reklamy na rosmanna :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Fotky Petry Buzkové z dovolené, focené nějakým pitomým civilistou a ochotně převzaté tuším deníkem Super(?), Blesk to tenkrát odmítl, byly takovou velkou kauzou pro bulvár, že tohle ne, že tohle už je hranice, za kterou se příště nejde. Určité umírnění přišlo po diskuzi, kterou to vyvolalo.

Jí jako političce to neuškodilo, aspoň tak.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LUSINDA: ten trend bol tak pred 15 rokmi a uz je to kazdemu jedno kto je kde nahaty :)
    az zacne liezt na verejne posty gen z, tak to uz bude uplne jedno.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MART1NKA: asi jo. Ale když se rozhlédneš třeba tady na foru, tak si na to dává bacha fakt malokdo. Naštěstí sem ještě nedošel ten trend..... ""fotila se nahá, nemůže dělat ani ve školce/škole atd."" Budeme doufat, že ani nikdy nedojde.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    staci si davat pozor aby na nudes nebol ksicht a nemat tetovania ne? :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GIRAFFKA: mě se zas vybaví fotky co vyštourali na pirátku Krasusovou.....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GIRAFFKA: znala jsem chlapíka (je i někde na nyxu), který byl od mládí opatrný na fotky - jakože na kacích samolepka nefotit na oblečení a příspěvky kvůli budoucí politického kariéře. Jenže se vždycky politicky paktoval s takovými úspěšnými spolky, že z toho nebylo ani obecní zastupitelstvo :)
    N_I
    N_I --- ---
    čím víc keců, jůůů, jééé, kolem určitých "témat", kam musí bez vyjímky každý, tím víc se mi to začne eklovat...

signal festival, stromy, sirat film....
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GIRAFFKA: Vždycky si ho ale někdo může vyfotit na Bohdalku / na Topolánka / na Buzkovou...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GREAT_R: jo, taky jsem to s postem prvni prezidentky vzdala s prvni verejnou fotkou
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Priznavam, ze v leccems povazuju svyho dost vzdelanyho bratrance za dost pitomyho. Ale i on mel dost soudnosti, aby si i v nacti letech spocital, ze jestli chce svoje studia v budoucnu vyuzit, tak nektery veci proste na internet davat nebude. No a nejsou tam. Myslim ze tohle by asi mel bejt zakladni predpoklad. Nejaky "v mladi jsem neco placnul a ted ve ctyriceti toho lituju" mr u urcitejch pozic moc nedojima.

Tak treba jednou bude ministrem....
    NEI
    NEI --- ---
    GREAT_R: To mi povídej. :-)))
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MLIKARNA: Taky nechci nikdy na nic kandidovat. My nudes are all over the internet.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Ani já nebudu ministr zahraničí :( sice nehajluju ale fakt hnusnyho humoru jsem nasdilel tuny :D
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Nemám instagram a svůj první dotykový telefon jsem si pořídila dva roky nazpátek......používám ho pouze na focení a na nyx.
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ACKO: presne, sedi doma sam a nema se s kym o ne podelit ;)
    ACKO
    ACKO --- ---
    Jsem byla na přednášce o psychedelikách a teď je mi smutno, když jsem slyšela, jak vypadá takový obvyklý klient téhle terapie, zoufale osamělý a zraněný.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Včera jsem povečeřela zlevněný sushi z lidlu a sestavila si duhově podsvícenou vitrínku z temu na svoji rostoucí sbírku zkamenělin. A obojí mi udělalo nepřiměřenou radost, někdy tu prasárnu a pořádnej kýč prostě potřebuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam