• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HEJSEK23: neuvěřitelně zdlouhavá mise je tímto u konce. UŽ ty pohledy má. nechápu se, trvalo mi je odeslat 1/2 roku
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja si treba ted lehce zaslzel u filmu Daliho kuchar. Ale ja byl vzdy cita.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADAMIRA: Já s dětma jedu dost na hraně, máme nějakej režim, ale potřebuju si odpočinout. Ony tu změnu taky potřebujou, v říjnu je těžký je ráno budit a večer uložit. Pak je uložíme pozdě, nemám čas si ani odfrknout, do postele se dostanu pozdě... takovej blbej kruh to je, no. Až odrostou, zase si to srovnám.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ADELHAIDA: Přesně.. mě to začalo s..t až s dětma. Do tý doby vůbec.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADELHAIDA: zajímavý, netušil jsem že to něčí organismus fakt registruje, já to od doby kdy se nemusí nastavovat hodiny absolutně nevnímám (jakože občas ano zahlídnu někde na netu že se dneska mění čas, občas ne) a nevnímal jsem to ani když jsem dělal 24/7 směnej provoz (jako ano, všiml jsem si v noci že jsem v práci o hodinu dýl/o hodinu míň ale nějak mě to neovlivnilo)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ADAMIRA: Mně to vadí docela hodně. Copak přes léto to vcelku snáším, ale v podstatě celej říjen jsem nedospalá, ten posun bych potřebovala o měsíc dřív. Dokud děti nechodily do školy, tak jsem si to posunula sama dle potřeby, ale když je musíme dopravit na přesný čas do institucí, už to nejde.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Absolutně jsem nezaznamenal změnu času, že se to stalo jsem zjistil až teď z příspěvku nějaký zasyflený celebrity v bulvární noře.

To někomu fakt tak hrozně moc vadí?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Pletu si Šostakoviče a Prokofjeva.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Vůbec sem netušil, že moje žena umí hrát dobře ping pong 😮
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mě rozbrečí třeba Pink Floyd - konec Comfortably Numb, Pulse DVD
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Asi poprvy v zivote jsem si koupila akreditacku na mfdf a chystam se ji naplno vyuzit.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mně pohled na výplatnici, ale jinak to mám jako Nellas.
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tohle je úvodní příběh o Andersenovi, který jsem četla své fence když umírala a natáčela jsem to, protože jsem věděla, že to bude jedním z posledních videí s ní.
    Gustav Pallas - Pohádka života (1963)
    https://youtu.be/nLeAHoVquI8?feature=shared
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a mě statečný cínový vojáček, který hořel v kamnech se svou tanečnicí
    shořeili láskou a bylo z toho srdce
    (před 14 dny nějaký doku na ČT Art o Andersenovi, ale samože jsem tu pohádku už znala předtím)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Mě spolehlivě rozbrečí Četa, Smrt krásných srnců nebo Muž v ohni
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BARTOK: No vidíš, pravda, tady jsem skoro zaslzela. Akorát ten závěr je takový až moc pohádkový.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    BARTOK: to vypadá fajn, díky za tip, ten popis působí jako moje autobiografie :)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    MARKYSHA: vsechno bude zase fajn, tohle obdobi je tezsi, tak nevidis jasnou oblohu, ale ver mi ze zase bude fajn
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Šel sem s dcerou do kina a u tohodle mě viděla poprvé brečet.
    Brečel, resp. slzil sem a to dost asi 3x a co sem se dival po ostatních tatíncích, tak sem v tom nebyl sám :)

Rozzum v divočině (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1474749-rozzum-v-divocine/prehled/
    NEI
    NEI --- ---
    Přijde mi zvrácený že řeka není těleso, ale moře jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam