• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    SALVATOR: tak to byla legrace. Ale nevim jestli to bylo taky v ramci nedelniho serialoveho poledne. Jeste pamatuju Cirkus Humberto, to byla posobna pruda jako FLV.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    F. L. Věk byla fakt ukrutná nuda, ale ti Dva písaři mě nějak bavili už tehdy. Že bych je zase rozkoukal?
    MELDA
    MELDA --- ---
    OHONEY: kamo...ja sem se taky vydesil uplne stejne, nez sem to docetl do momentu "tak jsem to vnimal ja"

Ale reakce byla uplne stejna !!!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    ALESH: uff, vydesil jsi mne!
    musel sem se rychle jit podivat co je pravdy na tom, ze konci Objektiv :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    Skoncilo Studio kamarad i Objektiv, mama dusi v papinaku maso na nedelni obed a v tv davaji nejnudnejsi serial vsech dob: F.L. Vek. Alespon tak jsem to vnimal, kdyz mi bylo 7 :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Moje maminka bydlela jako malá v rodném domku F.L.Věka v Dobrušce. V tom, kde je dneska muzeum.
    FIFI
    FIFI --- ---
    LIQUID_SOUND: Mne překvapuje, že jsi F.L.Věka rozkoukal až teď ! První obsah díla, co jsem při literatuře na naší průmyslovce vyprávěla, byl obsah F.L.Věka a to v prváku na první hodině v září.
    Pan profesor H. /nevím, zda jsi ho měl/, oněměl, studenta, který znal a odvyprávěl obsah všech pěti dílů (když on chtěl pouze jedničku) tam jaxi ještě neučil. Ano, ale takhle jsem excelovala pouze při literatuře... odborné předměty..no dovedeš si to představit :DD
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    LIQUID_SOUND: Dva písaře znáš? :D
    FIDA
    FIDA --- ---
    LIQUID_SOUND: ty jsem vzala za tebe!:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TRISSIE: dobry den teta, nemate bochte?
    nemam, ale pečo
    pečo si nechte, my chceme bochte!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dneska jsem rozkoukal seriál F. L. Věk.

To už je asi podzim života. Nebo nevim. Už mi zbejvaj jenom ty posraný Chalupáři.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: :) jsme byli s babiznou taky v nejaky nobl restauraci na vyroci, ale cestou domu jsme se svorne shodli, ze mame hlad a dozrali jsme se anglickyma houskama v tescu.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KOUDY: já to nečetla, tak mě to neruší, ale na mě je čtyřka moc gore.
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Těsně předtim, než jsem dorazila na skvělej snoběd s Tomem v nádherný Černý Madoně, jsem sežrala šunkovej chlebíček na salátě:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MORIARTY: já se přiznám, že teda vím, jak to dopadne, ale jen díky tomu, že jsem si vždycky přečetla recap dílu. 3 minuty týdně pro znalost popkulturních narážek tomu obětovat šly, ale koukat na celý díly jsem vydržela jen do půlky druhý série :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORDPEET: ja s Witcherem nekolikrat zkusila zacit a nedostala se jeste pres druhy dil.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmm jestli bude v novym Potterovi Nick Frost jako Hagrid, tak mě to naopak zajímat začalo!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Přiznám se, že jsem v době vydání viděl celej seriál Hra o trůny kromě posledních asi tří dílů a vůbec nevím, jak to dopadne, protože mě to v tý poslední sérii nějak přestalo zajímat.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Přiznám se, že s Witcherem jsem skončil s druhou sérií a nehodlám pokračovat dál.
    A že Harrymu asi taky nedám šanci... Nick Frost jako Hagrid, to bych asi nedal, to raději černej Snape :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Uchyle! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam