• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: ale no tak! to jsi dáma, že navrhuješ takové věci?
    správní gentlemani by jí teď měli zahltit poštu fotografiemi holých kotníků! :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NELLAS: Si ho nezaslouží! Chichi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Být chlap, tak teď Karkulce pošlu vyfocené péro do pošty.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Přesně, jestli nechceš mít cizí péra v poště, tak jsi prudérní nemrda z 19. století, co nechce chudáčkům uslintanejm slizákům ukázat kotníček. Vždyť je to úplně normální. Například já předkládám fotku čůráka i na poště, místo dokladu totožnosti. Ať zvlhne, ta kurva. No ty vole.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: takto si představuji ženy, které dickpic v poště považují za hrdelní zločin:
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Koupila jsem kolegyni k narozeninám Merci pralinky a právě jsem jich půlku sežrala.
    A je mi blbě, dobře mi tak :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to mel byt nepovedeny vtip. Spis me zarazi, ze po tom, jak celkem ostre umi na nahotu reagovat, ma nekdo odvahu ji neco poslat.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: nevím, jak to myslíš. tobě přijde totéž poslat péro soukromě nebo ho vystavit veřejně?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tak od toho ma auditko, aby je meli kam postovat. Sice pak dostanes cocku, kdyz neni podle predstav, ale... ;)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    přiznám se, že bych si musela připadat extrémně trapně pičovat na dickpicky v poště, když postuju na nyx hambárny
    je to imho takové lindopindobartošovské :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALAMAN: bud rad, v rusku zijou nekteri lide jen proto aby mohli ve spravny moment vypadnout z okna...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Žiju jenom proto, abych mohl vypadnout do lesa.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Říala jsem nkdy, že kupovat lego dospělým je infantilní? Odvolávám! Ježíšku?
    Ledňáček říční - stavebnice BlueBrixx - Obchod ČSO
    https://obchod.cso.cz/lednacek-ricni-stavebnice-bluebrixx/

Hýl, ledňáček, vrabec, sýkora ... jen ten sýček se jim moc nepoved.
    ZEBROWSKI
    ZEBROWSKI --- ---
    Vím že to schytám, ale napíšu to. Serou mě komerční levičáci z Alarmu
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Stipnu se sem a stipnu se tam...!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DARKINA: Mňaaaau 😼
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Uz mam fakt alergii na Gabinin kouzelny domek a na kocky, kotata, kocoury a mnoukani….kua
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Kdyz jsem na chalupe, vracim se ke starym dobrym osmdesatkovym chutim.
    At zije rohlik s pastikou, testoviny s veprovou konzervou, a caj s rumem! :-)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jsem na rodinný oslavě a cucám kávovej vaječnej sen, protože zoufalý situace si vyžadují zoufalý řešení.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Nemám ráda, když jsem pro někoho ne člověk, ale jen vidina toho, jaký ze mě může mít užitek, aniž by se zamyslel nad tím, co v životě řeším, že jsem unavená, časově zaneprázdněná atd.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze je tezky priznat sama sobe ze veci jsou tak jak jsou a ze pro me je to ted tahle role. Ze ted hraju v obrane a ne v utoku.
    Priznam se, ze mu kurva zavidim ze zije svuj sen a ja tady "jen" hasim porad dokola uz 3,5 roku to samy. Priznam se, ze si zacinam uvedomovat ze mi neni uz 25, i kdyz se na to v hlave porad citim a ze mi ten zivot najednou utika strasne rychle a vlastne ho takhle nechci zit. Priznam se, ze moc nevim, jak z toho ven.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    LUSINDA: a je to ta úplně první? já mám pocit, že králíčka Azurita daboval i Jan Přeučil (tohle je Helena Štáchová)
    já teda miluju tuhle https://www.youtube.com/watch?v=_ldovqlMizI
    tu lahodnou kávu spolu pijeme každý den, kterou zpívá Jitka Zelenková
    a chtěla bych najít ten telešoping s kávovarem, která udělá takovou pěnu, že kostka cukru klesne na dno jen velmi velmi zvolna (nebo tak něco tak říkali :) a vím, že na začátku zaznělo "návštěva?"
    neví někdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam