• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: já to chápu. Mě ty nevyžádaný dicpicy hrozně serou taky a to, že si někde zveřejní akt, neznamená, že musí koukat na něčí ztopořený péro a ještě div ne za to děkovat a ona to zveřejnila až po té jeho debilní reakci, kdyby prostě napsal sorry, nechtěl jsem tě urazit nebo tak něco...přijde mi to, že nepochopil to, že když si někdo zveřejní nahou fotku, není to samé, že je coura a že není na Amatérech.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tak určitě.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    KOUDY: No jasně, jak jinak? Proč si myslíš, že se MHD přezdívá mastná tyč?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    SALAMAN: hoď se do klidu, dědo, to byl vtip
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SALAMAN: s gelem nebo bez? Doporucuju kokosak kdyztak.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pak se nemůžeme divit, že se za sexuální útoky dávaj podmínky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PALEONTOLOG: Přesně, když vidim kurvičku v krátký sukni nebo se rtěnkou, tak jí v tramvaji normálně rovnou projedu prdel, protože si o to řikala. K zblití.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: o te fotce curaka by se ale dalo polemizovat :D (nechci byt pruderni, ale... jeho vyzyvave obleceni si o to rikalo)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALAMAN: tak zrovna s prispevkem karkulky o provokativnich fotkach docela souhlasim. to je proste vyzyvavy chovani, holky si rikaj o pozornost a dostanou ji v ruznych formach. zadanych i nevyzadanych
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já a dáma? No dovol?! :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: ale no tak! to jsi dáma, že navrhuješ takové věci?
    správní gentlemani by jí teď měli zahltit poštu fotografiemi holých kotníků! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALAMAN: Netvrdím, že vlastní :))
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NELLAS: Si ho nezaslouží! Chichi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Být chlap, tak teď Karkulce pošlu vyfocené péro do pošty.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Přesně, jestli nechceš mít cizí péra v poště, tak jsi prudérní nemrda z 19. století, co nechce chudáčkům uslintanejm slizákům ukázat kotníček. Vždyť je to úplně normální. Například já předkládám fotku čůráka i na poště, místo dokladu totožnosti. Ať zvlhne, ta kurva. No ty vole.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: takto si představuji ženy, které dickpic v poště považují za hrdelní zločin:
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Koupila jsem kolegyni k narozeninám Merci pralinky a právě jsem jich půlku sežrala.
    A je mi blbě, dobře mi tak :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to mel byt nepovedeny vtip. Spis me zarazi, ze po tom, jak celkem ostre umi na nahotu reagovat, ma nekdo odvahu ji neco poslat.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    MICHELLEDANIELS: nevím, jak to myslíš. tobě přijde totéž poslat péro soukromě nebo ho vystavit veřejně?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: tak od toho ma auditko, aby je meli kam postovat. Sice pak dostanes cocku, kdyz neni podle predstav, ale... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam